Lideka Slimme RGBIC LED Strip 25 Meter

4562270
129.99 123.99
A
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MSI TRADING
2,9 Sterren
Lideka Slimme RGBIC LED Strip 25 Meter
129.99 123.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij een opvallende, sfeervolle verlichting voor je huis, kantoor of feestruimte? Maak dan kennis met onze slimme RGBIC dreamcolor LED strip van 20+5 meter. Dit is de nieuwste LED strip op de markt en biedt de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Met de nieuwste effecten en de mogelijkheid om alle strips tegelijk te bedienen via app of afstandsbediening, brengt deze LED strip jouw sfeer tot leven.

Wat is RGBIC?

RGBIC staat voor "Red, Green, Blue and Individually Controllable". Dit betekent dat de LED strip niet alleen RGB-kleuren kan produceren, maar ook elke LED afzonderlijk kan aansturen. Dit zorgt voor een nog dynamischer effect, omdat je hierdoor bijvoorbeeld lichtgolven en regenboogkleuren kunt creëren.

Hoogste helderheid en de beste en meest duurzame SMD 5050 Leds

Deze LED strip heeft de hoogste helderheid en is uitgerust met de beste en meest duurzame SMD 5050 Leds. Dit betekent dat je geniet van de helderste en meest levendige kleuren. Bovendien is de strip gemakkelijk en snel te installeren dankzij de zelfklevende tape en de allersterkste 3M tape.

Voordelen van onze RGBIC LED strip van 20 meter:

  • Levendige en heldere kleuren voor een unieke sfeer in elke kamer
  • Mogelijkheid om alle strips tegelijk te bedienen via app of afstandsbediening
  • Eenvoudige en snelle installatie dankzij de zelfklevende tape en de allersterkste 3M tape
  • Muziekoptie om de LED strip te synchroniseren met je favoriete muziek en beats
  • Uitgebreide app waarmee je de lichteffecten eenvoudig kunt bedienen en aanpassen
  • Compatibel met Google en Alexa, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen met een smart home hub
  • Gemakkelijk te knippen voor een perfecte pasvorm
  • Kristalheldere strip voor een nog helderder en levendiger effect
  • RGBIC kleuren van de hoogste kwaliteit
  • 2 jaar volledige garantie voor jarenlang genieten van de beste kwaliteit verlichting

Muziekoptie en een uitgebreide app

Met de muziekoptie kun je de LED strip synchroniseren met je favoriete muziek en beats. Dit creëert een geweldige sfeer in elke kamer en maakt de beleving nog intenser. De LED strip wordt geleverd met een uitgebreide app, waarmee je de lichteffecten eenvoudig kunt bedienen en aanpassen.

16 miljoen kleuren, de nieuwste afstandsbediening en Google en Alexa compatibel

Met 16 miljoen kleuren om uit te kiezen, vind je altijd de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. De nieuwste afstandsbediening maakt het mogelijk om de LED strip snel en eenvoudig te bedienen en de kleuren te veranderen. Bovendien is deze LED strip compatibel met Google en Alexa, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen met een smart home hub.

De app biedt verschillende functies waaronder:

  1. Bediening: Met de app kun je je slimme lampen in- en uitschakelen, de helderheid aanpassen en de kleurtemperatuur wijzigen.

  2. Planning: U kunt plannen dat uw lampen op specifieke tijden worden in- en uitgeschakeld of ze laten werken volgens een aangepast schema.

  3. Scènes: u kunt aangepaste scènes voor uw slimme lampen maken, zoals 'Filmavond' of 'Ontspannende avond', die de kleurtemperatuur en helderheidsniveaus aanpassen om de gewenste sfeer te creëren.

  4. Spraakbesturing: de Smart Life-app kan worden geïntegreerd met populaire slimme assistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, zodat u uw slimme lampen met spraakopdrachten kunt bedienen.

  5. Groeperen: U kunt uw slimme lampen groeperen voor gelijktijdige bediening, waardoor het gemakkelijk wordt om de verlichting in een specifieke kamer of ruimte aan te passen.

  6. Delen: Met de app kun je de controle over je slimme lampen delen met familieleden of huisgenoten.

  7. Energiemonitoring: Sommige slimme lampen hebben functies voor energiemonitoring waarmee u het energieverbruik kunt volgen en beheren, en de Smart Life-app kan deze informatie weergeven.

  8. Firmware-updates: de app kan u op de hoogte stellen van firmware-updates voor uw slimme lampen en stelt u in staat deze eenvoudig bij te werken.

  9. Automatisering: u kunt de app gebruiken om automatiseringsroutines te maken die uw slimme lampen activeren op basis van specifieke omstandigheden, zoals wanneer u thuiskomt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

  10. Aanpassing: met de Smart Life-app kunt u uw slimme lampen aanpassen, inclusief de mogelijkheid om ze een andere naam te geven en verschillende pictogrammen te kiezen om ze in de app weer te geven.

Makkelijk te knippen, kristalhelder en de beste RGBIC kleuren

De LED strip is gemakkelijk te knippen, waardoor je hem kunt aanpassen aan elke lengte die je nodig hebt. Bovendien is de strip kristalhelder, wat zorgt voor een nog helderder en levendiger effect. De RGBIC kleuren zijn van de hoogste kwaliteit en creëren een unieke sfeer in elke kamer.

2 jaar volledige garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze LED strip en bieden daarom 2 jaar volledige garantie. Zo kun je er zeker van zijn dat je jarenlang kunt genieten van de beste kwaliteit verlichting.

Wat krijg je precies?

5× RGB-IC LED-strip 5 meter
3× Stekker
3× Handleiding
3× Afstandsbediening
3× 3M tape voor het kastje
3× Kastje

Conclusie

Maak van jouw ruimte een oase van sfeer en stijl met onze RGBIC LED strip van 25 meter. De beste kwaliteit en de meest dynamische effecten zorgen voor een onvergetelijke beleving. Aarzel niet langer en bestel hem nu op bol.com! Ervaar zelf hoe deze LED strip jouw omgeving transformeert tot een oogverblindende en sfeervolle plek. Laat je betoveren door de kracht van licht en kleur en geef jouw ruimte de uitstraling die het verdient.

Specificaties

  • Merk: Lideka
  • EAN: 8720813972913
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Lichtkleur: Gekleurd
  • Dimbaar: Ja
  • Vermogen (Watt): 60.0
  • Materiaal: Koper Kunststof Siliconen Verzilverd
  • Afmeting (cm): 2,500x1 (LxB)
  • Starter kit: Ja
  • Energielabel (Nieuw): A

Beoordelingen

Gesponsorde producten