Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Eveline Choco Glamour Liquid Eyeshadow - Nr. 5 - 6,5ml

20% sale
Productomschrijving
Eveline Choco Glamour Liquid Eyeshadow - Nr. 5 - 6,5ml De Eveline Choco Glamour Liquid Eyeshadow in de kleur Nr. 5 biedt een intense chocoladekleurige glans die je ogen laat stralen. Deze vloeibare oogschaduw zorgt voor een verleidelijke en opvallende oogmake-up look met een vleugje glamour. De formule van deze vloeibare oogschaduw is ontworpen voor langdurige prestaties. De rijke pigmentatie zorgt voor een levendige kleur die gedurende de dag ...

Eveline Choco Glamour Liquid Eyeshadow - Nr. 5 - 6,5ml

De Eveline Choco Glamour Liquid Eyeshadow in de kleur Nr. 5 biedt een intense chocoladekleurige glans die je ogen laat stralen. Deze vloeibare oogschaduw zorgt voor een verleidelijke en opvallende oogmake-up look met een vleugje glamour.

De formule van deze vloeibare oogschaduw is ontworpen voor langdurige prestaties. De rijke pigmentatie zorgt voor een levendige kleur die gedurende de dag blijft zitten zonder te vervagen.

Gebruiksaanwijzing:

Dankzij de vloeibare textuur is de applicatie van deze oogschaduw eenvoudig en nauwkeurig. De handige applicator maakt het mogelijk om de oogschaduw gelijkmatig aan te brengen en te blenden voor een professionele look.

Inhoud:

1x Eveline Choco Glamour Liquid Eyeshadow in de kleur Nr. 5 - 6,5 ML.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking