Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Syoss Oleo Intense 4-60 Goudbruin - Voordeelverpakking - 3 stuks

22% sale
Productomschrijving
Syoss Oleo Intense Haarverf 4-60 Goudbruin - Voordeelverpakking - 3 stuks Verwen je haar met een weelderige goudbruine gloed met het Syoss Oleo Intense Haarverf Voordeelpakket in de tint 4-60. Deze set van 3 stuks biedt niet alleen een prachtige kleurervaring maar ook langdurige resultaten voor een stralende en glamoureuze uitstraling. Kenmerken: Weelderige Goudbruine Kleur: De haarkleur 4-60 Goudbruin geeft je haar een warme en levendige ...

Syoss Oleo Intense Haarverf 4-60 Goudbruin - Voordeelverpakking - 3 stuks

Verwen je haar met een weelderige goudbruine gloed met het Syoss Oleo Intense Haarverf Voordeelpakket in de tint 4-60. Deze set van 3 stuks biedt niet alleen een prachtige kleurervaring maar ook langdurige resultaten voor een stralende en glamoureuze uitstraling.

Kenmerken:

  • Weelderige Goudbruine Kleur: De haarkleur 4-60 Goudbruin geeft je haar een warme en levendige goudbruine tint voor een glamoureuze en stijlvolle look.

  • Oleo Intense Formule: Syoss Oleo Intense staat bekend om zijn krachtige formule die zorgt voor een gelijkmatige en intense kleurverspreiding, waardoor je haar er stralend uitziet.

  • Voordeelverpakking van 3 Stuks: Bespaar geld en zorg ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt met deze handige voordeelverpakking van 3 stuks, perfect voor herhaalde toepassingen.

  • Compleet Kleuringsproces: De set bevat kleurcrème, ontwikkelaar, een intensieve conditioner en duidelijke instructies voor een eenvoudig en succesvol kleuringsproces.

  • Eenvoudig Thuisgebruik: Deze haarverf is speciaal ontworpen voor gemakkelijk gebruik thuis, zodat je zelfverzekerd die prachtige goudbruine kleur kunt bereiken.

Geef je haar een glamoureuze touch met het Syoss Oleo Intense Haarverf Voordeelpakket in Goudbruin. Profiteer van de voordelen van deze set voor herhaalde kleurtoepassingen en geniet van een stralende en weelderige goudbruine look.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: maria konings op 1 April 2024
    Ik was meer een L`or. fan wat haarkleuring betreft, maar toch wilde ik dit product wel proberen. Het valt zeker niet tegen- kleuren zijn natuurlijk, blijft lang zitten en mijn haar glanzen in de zon. Nu heb ik een 3-pack d...
    Ik was meer een L`or. fan wat haarkleuring betreft, maar toch wilde ik dit product wel proberen. Het valt zeker niet tegen- kleuren zijn natuurlijk, blijft lang zitten en mijn haar glanzen in de zon. Nu heb ik een 3-pack dus voorlopig ben ik een glanzende brunette
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking