At home by Beddinghouse Dekbedovertrek Drawn Sand 240x200/220 cm

€119,95
Maat Maat 240x200/220 cm
Het artikel wordt voor u besteld bij de leverancier. Levertijd is enkele dagen.

Ontdek de Charme van At Home Beddengoed

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met de At home by Beddinghouse Dekbedovertrek Drawn Sand 240x200/220 cm. Dit prachtige dekbedovertrek is een verrijking voor elke slaapkamer en biedt de kwaliteit en het comfort waar het merk At Home bekend om staat.

Elegantie in de Slaapkamer

Met een subtiel en sfeervol bloemen & planten dessin in een warme beige kleur, voegt dit dekbedovertrek een rustige en elegante uitstraling toe aan uw slaapkamer. Het is de ideale keuze voor wie houdt van een natuurlijke look met een vleugje klasse.

Puur Katoenen Comfort

Gemaakt van 100% katoen, staat dit dekbedovertrek garant voor een heerlijke nachtrust. Katoen is bekend om zijn ademende en vochtregulerende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor alle seizoenen. Bovendien is het duurzaam en makkelijk te onderhouden, wat zorgt voor langdurig plezier van uw aankoop.

Perfecte Afmetingen voor Lits-jumeaux

Met de royale afmeting van 240x200/220 cm is dit dekbedovertrek ideaal voor een lits-jumeaux bed. Het biedt voldoende stof om comfortabel onder weg te kruipen, alleen of met uw partner.

Completeer Uw Beddengoed Collectie

Naast dit schitterende dekbedovertrek, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie aan bedtextiel. Denk aan bijpassende hoeslakens, kussens en spreien om uw slaapkamer een complete en harmonieuze uitstraling te geven. Ook voor een zachte badjas of een comfortabele badmat bent u bij ons aan het juiste adres.

Topmerken voor Uw Comfort

In onze collectie vindt u alleen bedtextiel van de hoogste kwaliteit, van gerenommeerde merken zoals Pip Studio, Essenza, Vossen, en Vandyck. Of u nu op zoek bent naar een dekbed set, een molton matrasbeschermer, of een kinderdekbedovertrek, wij hebben het allemaal.

Waarom Kiezen voor At Home by Beddinghouse?

At Home by Beddinghouse staat bekend om zijn kwalitatieve en stijlvolle bedtextiel. Met een focus op duurzaamheid en comfort, biedt dit merk producten die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een betere nachtrust. Kies voor de At home by Beddinghouse Dekbedovertrek Drawn Sand en ervaar zelf de luxe en het comfort van topkwaliteit beddengoed.

Ontdek de volledige collectie en verwen uzelf met de beste bedmode voor uw slaapkamer. Bezoek onze website en bestel uw nieuwe dekbedovertrek vandaag nog!

Ean - 8721059000460
Deel dit product
3-5 werkdagen
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »