Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fanola Color Cream Haarverf - 100 ml

45% sale
Productomschrijving
Fanola Color Cream Haarverf - 100 ml: Intense Kleur en Langdurige Resultaten Fanola Color Cream Haarverf biedt een breed scala aan levendige kleuren voor professionele resultaten in de salon of thuis. Deze haarverf is verrijkt met actieve ingrediënten die zorgen voor intense kleurpigmentatie en langdurige kleurbehoud. Kenmerken: Intense Kleurpigmentatie: De formule van Fanola Color Cream zorgt voor diepe en levendige kleuren die langdurig...

Fanola Color Cream Haarverf - 100 ml: Intense Kleur en Langdurige Resultaten

Fanola Color Cream Haarverf biedt een breed scala aan levendige kleuren voor professionele resultaten in de salon of thuis. Deze haarverf is verrijkt met actieve ingrediënten die zorgen voor intense kleurpigmentatie en langdurige kleurbehoud.

Kenmerken:

  • Intense Kleurpigmentatie: De formule van Fanola Color Cream zorgt voor diepe en levendige kleuren die langdurig behouden blijven, zelfs na meerdere wasbeurten.

  • Volledige Grijsdekking: De rijke en romige textuur van de haarverf zorgt voor een gelijkmatige applicatie en een volledige dekking van grijze haren.

  • Langdurige Resultaten: Dankzij de geavanceerde formule blijft de kleur langdurig levendig en stralend, waardoor je minder vaak hoeft bij te werken.

  • Verzorgende Ingrediënten: Naast het kleuren van het haar, bevat de haarverf ook verzorgende ingrediënten die het haar hydrateren en beschermen tegen beschadiging.

  • Brede Kleurselectie: Fanola Color Cream biedt een uitgebreid assortiment kleuren, variërend van natuurlijke tinten tot levendige fashionkleuren, zodat je altijd de perfecte kleur kunt vinden.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele kleurverandering of een gedurfde nieuwe look wilt creëren, Fanola Color Cream Haarverf biedt de perfecte oplossing voor prachtige en langdurige kleurresultaten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking