Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fanola Waterstofperoxide - 30 Vol (9%) - 300 ml

27% sale
Fanola Fanola Waterstofperoxide - 30 Vol (9%) - 300 ml
Productomschrijving
Fanola Waterstofperoxide - 30 Vol (9%) - 300 ml Fanola Waterstofperoxide 30 Volume (9%) is een krachtige ontwikkelaar voor haarverf, verpakt in een fles van 300 ml. Deze waterstofperoxide wordt gebruikt in combinatie met haarverf of blondeerpoeder om het kleurproces te activeren en de gewenste kleurresultaten te bereiken. Kenmerken van Fanola Waterstofperoxide 30 Volume (9%): Krachtige ontwikkeling: De 30 volume waterstofperoxide is ontworpe...

Fanola Waterstofperoxide - 30 Vol (9%) - 300 ml

Fanola Waterstofperoxide 30 Volume (9%) is een krachtige ontwikkelaar voor haarverf, verpakt in een fles van 300 ml. Deze waterstofperoxide wordt gebruikt in combinatie met haarverf of blondeerpoeder om het kleurproces te activeren en de gewenste kleurresultaten te bereiken.

Kenmerken van Fanola Waterstofperoxide 30 Volume (9%):

  • Krachtige ontwikkeling: De 30 volume waterstofperoxide is ontworpen om het kleurproces krachtig te activeren, waardoor het ideaal is voor het oplichten van donker haar of het bereiken van intense kleurresultaten.
  • Veelzijdigheid: Kan worden gebruikt met zowel permanente haarkleuring als blondeerpoeder, waardoor het geschikt is voor verschillende kleurtechnieken, zoals volledige kleuring, highlights, balayage en meer.
  • Milde formule: Hoewel het een krachtige ontwikkelaar is, bevat deze waterstofperoxide een milde formule die het haar respecteert en de conditie ervan behoudt tijdens het kleurproces.
  • Consistente resultaten: Biedt consistente en betrouwbare resultaten, waardoor je de gewenste kleurintensiteit en dekking kunt bereiken bij elke toepassing.
  • Handig formaat: De fles van 300 ml is handig en gemakkelijk te gebruiken voor professionele salons of thuiskleuringsprojecten.
  • Eenvoudig te mengen: De waterstofperoxide is gemakkelijk te mengen met haarverf of blondeerpoeder en kan worden aangebracht met een kwast of applicator.

Met Fanola Waterstofperoxide 30 Volume (9%) kun je professionele kleurresultaten bereiken met krachtige ontwikkeling en verzorging van het haar.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking