Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fanola Cream Color Haarverf - 100 ml

10% sale
Productomschrijving
Fanola Cream Color Haarverf - 100 ml Fanola Cream Color Haarverf is een hoogwaardige haarverf in crèmekleurige vorm, verpakt in een tube van 100 ml. Deze haarverf biedt levendige kleuren en uitstekende grijsdekking, waardoor het een favoriet is onder professionals en thuiskleurspecialisten. Kenmerken van Fanola Cream Color Haarverf: Krachtige formule: De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals ceramiden en marula-olie, die h...

Fanola Cream Color Haarverf - 100 ml

Fanola Cream Color Haarverf is een hoogwaardige haarverf in crèmekleurige vorm, verpakt in een tube van 100 ml. Deze haarverf biedt levendige kleuren en uitstekende grijsdekking, waardoor het een favoriet is onder professionals en thuiskleurspecialisten.

Kenmerken van Fanola Cream Color Haarverf:

  • Krachtige formule: De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals ceramiden en marula-olie, die het haar voeden en hydrateren tijdens het kleurproces.
  • Langdurige kleur: Biedt levendige en langdurige kleurresultaten die lang meegaan, waardoor frequente kleurbehandelingen worden verminderd.
  • Uitstekende grijsdekking: De haarverf dekt zelfs de meest hardnekkige grijze haren, waardoor een gelijkmatige en uniforme kleur wordt gegarandeerd.
  • Brede kleurkeuze: Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, variërend van natuurlijke tinten tot levendige fashionkleuren, zodat je de perfecte kleur kunt kiezen die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.
  • Makkelijk te gebruiken: De crèmekleurige textuur maakt het aanbrengen eenvoudig en zorgt voor een gelijkmatige en nauwkeurige kleurapplicatie.
  • Professionele resultaten: Geeft professionele resultaten die vergelijkbaar zijn met die van de salon, maar tegen een betaalbare prijs.

Met Fanola Cream Color Haarverf kun je jouw haar transformeren met levendige kleuren en uitstekende grijsdekking, voor een prachtige en langdurige kleurervaring.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking