Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Bebble Shampoo & Body Wash Lavendel met pomp - 400ml

28% sale
Productomschrijving
Bebble Shampoo & Body Wash Lavendel met pomp - 400ml: Bebble Shampoo & Body Wash met Lavendel is een kalmerende en verzorgende 2-in-1 formule voor baby's. Verrijkt met rustgevende lavendel reinigt deze milde shampoo & body wash de gevoelige babyhuid op een zachte wijze. De hypoallergene formule is vrij van parabenen, kleurstoffen en andere irriterende stoffen, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. De handige pomp zorgt voo...

Bebble Shampoo & Body Wash Lavendel met pomp - 400ml:

Bebble Shampoo & Body Wash met Lavendel is een kalmerende en verzorgende 2-in-1 formule voor baby's. Verrijkt met rustgevende lavendel reinigt deze milde shampoo & body wash de gevoelige babyhuid op een zachte wijze. De hypoallergene formule is vrij van parabenen, kleurstoffen en andere irriterende stoffen, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. De handige pomp zorgt voor een eenvoudige dosering, terwijl de milde lavendelgeur zorgt voor een rustgevende badervaring.

Kenmerken:

  • 2-in-1 Formule: Reinigt zowel het haar als de huid van de baby in één eenvoudige stap, waardoor het badritueel sneller en gemakkelijker wordt.

  • Verrijkt met Lavendel: Kalmeert de huid en helpt bij het ontspannen, terwijl het zorgt voor een milde en rustgevende geur.

  • Hypoallergeen: Vrij van parabenen, kleurstoffen en irriterende stoffen, waardoor het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige babyhuid.

  • Zachte Reiniging: De milde formule reinigt de huid grondig maar toch zacht, zonder deze uit te drogen of te irriteren.

  • Handige Pomp: De pomp zorgt voor een eenvoudige dosering en maakt het baden van de baby gemakkelijker voor ouders.

  • Dermatologisch Getest: Deze shampoo & body wash is dermatologisch getest en veilig bevonden voor dagelijks gebruik op de gevoelige huid.

  • Geschikt voor Dagelijks Gebruik: De zachte formule maakt het ideaal voor dagelijks gebruik tijdens het baden van de baby.

Bebble Shampoo & Body Wash met Lavendel biedt een zachte en kalmerende reiniging voor de gevoelige babyhuid, terwijl het zorgt voor een rustgevende badervaring. Geef je kleintje de zachtheid en verzorging die het verdient met Bebble.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking