Atmosphera Kledinghanger Wolk - 3x - goud - kinderen - hangers

Atmosphera Kledinghanger Wolk - 3x - goud - kinderen - hangers Atmosphera Kledinghanger Wolk - 3x - goud - kinderen - hangers
Atmosphera Kledinghanger Wolk - 3x - goud - kinderen - hangers Atmosphera Kledinghanger Wolk - 3x - goud - kinderen - hangers
€ 4,99
Inclusief 21% BTW

VolumekortingHoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Verzendkosten vanaf€ 5,50 € 5,99

Volumekorting

Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting

Vanaf 2 stuks
€ 4,74-5%
Vanaf 3 stuks
€ 4,64-7%
Vanaf 4 stuks
€ 4,49-10%
Productbeschrijving

De Atmosphera Kledinghanger Wolk is een schattige en functionele toevoeging aan elke kinderkamer. Deze set van drie kledinghangers is ontworpen in de vorm van een wolk en heeft een elegante gouden afwerking, waardoor ze zowel praktisch als decoratief zijn.

Met deze kledinghangers kunnen kinderen hun favoriete kledingstukken netjes en georganiseerd ophangen, waardoor hun kast er opgeruimd uitziet. De wolkvormige hangers voegen een speels en charmant accent toe aan de ruimte, waardoor ze niet alleen handig zijn, maar ook een leuke decoratieve touch bieden.

Elke hanger is stevig genoeg om kledingstukken van kinderen te ondersteunen, terwijl de gouden afwerking een vleugje elegantie toevoegt aan de kamer. Of het nu gaat om het ophangen van shirts, jassen, of andere kledingstukken, deze kledinghangers zorgen voor een praktische en stijlvolle oplossing voor het organiseren van de kleding van kinderen.

Productspecificaties
Artikelnummer10431881
DoelgroepKinderen
KleurGoud
MateriaalGietijzer
MerkAtmosphera
Lengte30 cm
Breedte0.3 cm
Hoogte19 cm
Recent bekeken producten
× Lijst wissen
Please wait...