Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Sculpt Force - 125ml

20% sale
Wella Wella Eimi Sculpt Force - 125ml
Productomschrijving
Wella Eimi Sculpt Force - 125ml: Wella Eimi Sculpt Force is een krachtige haargel die zorgt voor langdurige hold en maximale controle over je kapsel. Deze gel is perfect voor het creëren van gestructureerde looks en het definiëren van individuele lokken. De formule droogt snel op en laat geen residu achter, waardoor het haar niet plakkerig of stijf aanvoelt. Het biedt flexibele controle, waardoor je je haar gedurende de dag kunt restylen zonde...

Wella Eimi Sculpt Force - 125ml:

Wella Eimi Sculpt Force is een krachtige haargel die zorgt voor langdurige hold en maximale controle over je kapsel. Deze gel is perfect voor het creëren van gestructureerde looks en het definiëren van individuele lokken. De formule droogt snel op en laat geen residu achter, waardoor het haar niet plakkerig of stijf aanvoelt. Het biedt flexibele controle, waardoor je je haar gedurende de dag kunt restylen zonder dat het zijn vorm verliest. Bovendien beschermt het tegen vocht en UV-stralen, waardoor je haar de hele dag beschermd blijft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kenmerken:

  • Langdurige Hold: Biedt een langdurige hold voor gestructureerde looks die de hele dag blijven zitten.

  • Maximale Controle: Zorgt voor maximale controle over je kapsel, voor een perfect gestylde look.

  • Sneldrogend: De formule droogt snel op en laat geen residu achter, waardoor het haar niet plakkerig of stijf aanvoelt.

  • Flexibele Restyling: Biedt flexibele controle, zodat je je haar gedurende de dag kunt restylen zonder dat het zijn vorm verliest.

  • Bescherming: Beschermt het haar tegen vocht en UV-stralen, waardoor je haar de hele dag beschermd blijft.

Wella Eimi Sculpt Force is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige haargel met langdurige hold en maximale controle. Deze gel biedt flexibele controle en beschermt tegelijkertijd je haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, voor een perfect gestylde look die de hele dag blijft zitten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking