Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Wella Eimi Extra Volume Haarspray - 500ml

22% sale
Wella Wella Eimi Extra Volume Haarspray - 500ml
Productomschrijving
Wella Eimi Extra Volume Haarspray - 500ml Wella Eimi Extra Volume Haarspray is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar extra volume en langdurige hold. Deze professionele haarspray biedt een sterke fixatie die het haar niet verzwaart, waardoor het volume behouden blijft gedurende de hele dag. De lichtgewicht formule zorgt voor een natuurlijke finish zonder het haar te verstijven. Of je nu kiest voor een volumineuze blowout of een gedefini...

Wella Eimi Extra Volume Haarspray - 500ml

Wella Eimi Extra Volume Haarspray is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar extra volume en langdurige hold. Deze professionele haarspray biedt een sterke fixatie die het haar niet verzwaart, waardoor het volume behouden blijft gedurende de hele dag. De lichtgewicht formule zorgt voor een natuurlijke finish zonder het haar te verstijven. Of je nu kiest voor een volumineuze blowout of een gedefinieerde look, de Extra Volume Haarspray biedt flexibele controle en bescherming tegen vocht en UV-stralen.

Kenmerken:

  • Extra Volume: Deze haarspray geeft het haar extra volume voor een vollere en levendigere uitstraling.

  • Langdurige Hold: De sterke fixatie zorgt ervoor dat je kapsel de hele dag op zijn plaats blijft zitten, zonder dat het haar stijf of plakkerig aanvoelt.

  • Lichtgewicht Formule: De lichtgewicht formule laat het haar vrij bewegen en zorgt voor een natuurlijke finish zonder het haar te verzwaren.

  • Flexibele Controle: Je kunt je kapsel gedurende de dag eenvoudig restylen zonder dat de hold verloren gaat, voor maximale flexibiliteit en controle.

  • Bescherming: De haarspray beschermt het haar tegen vocht en UV-stralen, waardoor het haar beschermd blijft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Voeg extra volume toe aan je kapsel met Wella Eimi Extra Volume Haarspray. Met zijn sterke hold, lichtgewicht formule en beschermende eigenschappen is het de ideale keuze voor wie op zoek is naar langdurige volume en controle.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking