Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fa Douchegel Blueberry Yoghurt - 250 ml

24% sale
FA Cosmetics Fa Douchegel Blueberry Yoghurt - 250 ml
Productomschrijving
Fa Douchegel Blueberry Yoghurt - 250 ml Ontdek de verfrissende en verleidelijke ervaring van Fa Douchegel Blueberry Yoghurt, een heerlijke traktatie voor je zintuigen tijdens elke douchebeurt. Met de onweerstaanbare geur van sappige bosbessen en romige yoghurt biedt deze douchegel een ware verkwikking voor lichaam en geest. Kenmerken: Blueberry Yoghurt geur: Deze douchegel heeft een verleidelijke en fruitige geur ...

Fa Douchegel Blueberry Yoghurt - 250 ml

Ontdek de verfrissende en verleidelijke ervaring van Fa Douchegel Blueberry Yoghurt, een heerlijke traktatie voor je zintuigen tijdens elke douchebeurt. Met de onweerstaanbare geur van sappige bosbessen en romige yoghurt biedt deze douchegel een ware verkwikking voor lichaam en geest.

Kenmerken:

  • Blueberry Yoghurt geur: Deze douchegel heeft een verleidelijke en fruitige geur van sappige bosbessen gecombineerd met romige yoghurt, die zorgt voor een verfrissende en verkwikkende douche-ervaring.

  • Hydraterende formule: De douchegel is verrijkt met hydraterende ingrediënten die helpen om de huid te verzachten en te hydrateren tijdens het douchen.

  • Milde reiniging: Fa Douchegel Blueberry Yoghurt reinigt de huid op milde wijze en verwijdert vuil en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen.

  • Zintuiglijke ervaring: De heerlijke geur en de zachte textuur van de douchegel zorgen voor een zintuiglijke ervaring die lichaam en geest verfrist.

  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Ideaal voor dagelijks gebruik onder de douche, om je huid te reinigen en te verwennen met een heerlijke geur.

Trakteer jezelf op een douche-ervaring als geen ander met Fa Douchegel Blueberry Yoghurt en laat je betoveren door de verrukkelijke geur en verzorgende werking. Maak van elke douchebeurt een moment van genot en verfrissing met deze onweerstaanbare douchegel.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking