Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Revuele Soothing Micellar Water Voor Gevoelige Huid - 400 ml

52% sale
Revuele Revuele Soothing Micellar Water Voor Gevoelige Huid - 400 ml
Productomschrijving
Revuele Soothing Micellar Water Voor Gevoelige Huid - 400 ml Verwen je gevoelige huid met het Revuele Soothing Micellar Water. Deze zachte reinigingsoplossing, verpakt in een handige fles van 400 ml, is speciaal samengesteld om de huid te reinigen en te kalmeren zonder deze te irriteren. Kenmerken: Zachte Reiniging: Het micellair water verwijdert effectief vuil, onzuiverheden en make-up, terwijl het de huid zachtjes reinigt zonder de natuurl...

Revuele Soothing Micellar Water Voor Gevoelige Huid - 400 ml

Verwen je gevoelige huid met het Revuele Soothing Micellar Water. Deze zachte reinigingsoplossing, verpakt in een handige fles van 400 ml, is speciaal samengesteld om de huid te reinigen en te kalmeren zonder deze te irriteren.

Kenmerken:

  • Zachte Reiniging: Het micellair water verwijdert effectief vuil, onzuiverheden en make-up, terwijl het de huid zachtjes reinigt zonder de natuurlijke balans te verstoren.
  • Kalmerende Formule: Verrijkt met verzachtende ingrediënten zoals kamille-extract, kalmeert dit micellaire water de gevoelige huid en vermindert het roodheid en irritatie.
  • Hydraterend Effect: De formule hydrateert de huid diep en laat haar fris en gehydrateerd aanvoelen na het reinigen.
  • Alcoholvrij: Vrij van alcohol en agressieve chemicaliën, waardoor het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.
  • Veelzijdigheid: Kan worden gebruikt om make-up te verwijderen, de huid te reinigen of als verfrissend gezichtswater, waardoor het een essentieel onderdeel is van je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Geef je gevoelige huid de zorg die het verdient met het Revuele Soothing Micellar Water, een zachte en effectieve reinigingsoplossing.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking