Schilderij van mos arrangement Rond Dia. 38 cm Moss Art Hortus Vorige Schilderij van mos arrangement Rond Dia. 38 cm Moss Art Hortus

Schilderij van mos arrangement I Rond Dia. 27 cm Moss Art Hortus

€ 27,99
Op voorraad
SKU
THEM8149900043772

Schilderij van mos arrangement I Rond Dia. 27 cm. Moss Art Hortus's producten brengen de rust van de natuur in jouw ruimte met levendige, duurzame mosontwerpen die moeiteloos elke omgeving verfraaien. Ervaar de harmonieuze samensmelting van kunstzinnigheid en milieuvriendelijkheid in elke creatie van Moss Art Hortus. Ontdek de verbazingwekkende levendigheid van het Moss Art Hortus Schilderij Arrangement Rond D27! Dit unieke ronde kunstwerk is vervaardigd van authentiek gedroogd mos.

Meer info? Klik hier!
Weergegeven prijs is de adviesprijs
Meer informatie
Naam Schilderij van mos arrangement I Rond Dia. 27 cm Moss Art Hortus
SKU THEM8149900043772
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75, daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd €9.99)
Levertijd Circa 2 werkdagen (hoge aantallen langere levertijd)
Merk Hortus
Fabrieksgarantie in maanden 8
Kleur Groen
Materiaal Mos
Breedte in cm ± 27
Hoogte in cm ± 27
Diameter in cm ± 27
Label Levensduur Korte levensduur (1 ster van 3)

Schilderij van mos arrangement I Rond Dia. 27 cm

Moss Art Hortus's producten brengen de rust van de natuur in jouw ruimte met levendige, duurzame mosontwerpen die moeiteloos elke omgeving verfraaien. Ervaar de harmonieuze samensmelting van kunstzinnigheid en milieuvriendelijkheid in elke creatie van Moss Art Hortus. Ontdek de verbazingwekkende levendigheid van het Moss Art Hortus Schilderij Arrangement Rond D27! Dit unieke ronde kunstwerk is vervaardigd van authentiek gedroogd mos. Mos staat symbool voor veerkracht en doorzettingsvermogen, omdat het gedijt op de meest onwaarschijnlijke plaatsen en onder moeilijke omstandigheden. Dit maakt dit mos schilderij niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook volledig onderhoudsvrij! Met een omlijsting van elegant zwart geverfd hout en eenvoudige bevestiging met een schroef, kun je dit kunstwerk gemakkelijk een prominente plek geven in je interieur. Kies een fraaie locatie uit en geniet van de toevoeging van deze prachtige aanwinst aan je ruimte!

Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewSchilderij van mos arrangement I Rond Dia. 27 cm Moss Art Hortus
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven