Schilderij van mos arrangement Dia. 36 cm Moss Art Hortus Vorige Schilderij van mos arrangement Dia. 36 cm Moss Art Hortus

Schilderij van mos arrangement Dia. 33 cm Moss Art Hortus

€ 27,99
Op voorraad
SKU
THEM8149900043781

Schilderij van mos arrangement Dia. 33 cm. Moss Art Hortus's producten brengen de rust van de natuur in jouw ruimte met levendige, duurzame mosontwerpen die moeiteloos elke omgeving verfraaien. Ervaar de harmonieuze samensmelting van kunstzinnigheid en milieuvriendelijkheid in elke creatie van Moss Art Hortus. Dit schilderij is weelderig groen en behoudt altijd zijn levendige kleur! Onderhoud is een fluitje van een cent, want water geven is niet nodig. Een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, waar je ook maar een plekje hebt! Opfleuren van het toilet, een mooie aanvulling op een plank in de woonkamer, of als artistiek accent in de gang - en waarom niet in de keuken!

Meer info? Klik hier!
Weergegeven prijs is de adviesprijs
Meer informatie
Naam Schilderij van mos arrangement Dia. 33 cm Moss Art Hortus
SKU THEM8149900043781
Manier van leveren (bezorgkosten) Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €75, daaronder €6.99 bezorgkosten (België altijd €9.99)
Levertijd Circa 2 werkdagen (hoge aantallen langere levertijd)
Merk Hortus
Fabrieksgarantie in maanden 8
Kleur Groen
Materiaal Mos
Breedte in cm ± 33
Hoogte in cm ± 30
Diameter in cm ± 33
Label Levensduur Korte levensduur (1 ster van 3)

Schilderij van mos arrangement Dia. 33 cm

Moss Art Hortus's producten brengen de rust van de natuur in jouw ruimte met levendige, duurzame mosontwerpen die moeiteloos elke omgeving verfraaien. Ervaar de harmonieuze samensmelting van kunstzinnigheid en milieuvriendelijkheid in elke creatie van Moss Art Hortus. Ontdek het betoverende Moss Art Hortus Schilderij Arrangement D33, een ware blikvanger die je ruimte transformeert met zijn weelderig groene pracht. Met een onmiskenbare levendigheid behoudt dit kunstwerk zijn kleur zonder enige moeite. Vergeet het gedoe van regelmatig water geven, want dit schilderij vereist geen onderhoud. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur, of het nu een bescheiden toilet is dat een opfrisbeurt nodig heeft, een plank in de woonkamer die schreeuwt om verfraaiing, of een artistiek accent in de gang - en waarom niet zelfs in de keuken! Laat dit veelzijdige kunstwerk je ruimte verrijken, waar je ook maar besluit het te plaatsen.

Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewSchilderij van mos arrangement Dia. 33 cm Moss Art Hortus
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven