Klantenservice
0
Sluiten

Yorbay Bamboe Toiletkast Met 2 kasten en 4 deuren

Merk: Yorbay

Productomschrijving

Onze toiletplank van natuurlijk bamboe biedt een slimme oplossing voor extra opbergruimte in de badkamer. Met 2 kastjes, 4 deurtjes en een open vak kun je badkamerspullen netjes opbergen. Het robuuste bamboe materiaal zorgt voor een hoge stabiliteit, terwijl de milieuvriendelijke PU coating het makkelijk schoon te maken maakt. Het ruimtebesparende ontwerp past over de meeste standaardtoiletten en is eenvoudig te monteren zonder extra gereedschap. Een stijlvol en functioneel meubel voor elke badkamer.

Natuurlijk bamboe materiaal:

Onze badkamerplank is gemaakt van natuurlijk bamboe, dat niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk is. Het gladde oppervlak is veilig voor handen en kleding en gemakkelijk schoon te maken dankzij de milieuvriendelijke PU-verf die het bamboemateriaal beschermt.

Zorgvuldig ontworpen:

De zorgvuldig ontworpen kasten bieden een optimale opbergoplossing voor veelgebruikte badkameritems met 2 kasten, elk met 2 deuren, en een open vak. De kasten beschermen items tegen stof en vocht en zorgen voor veiligheid tegen per ongeluk stoten of vallen.

Ruimtebesparend ontwerp:

Yorbay badkamermeubel is ruimtebesparend ontworpen om de beperkte ruimte boven het toilet optimaal te benutten. Met 4 deuren en een open plank biedt het extra opbergruimte en gemakkelijke toegang tot veelgebruikte items.

Geschikt voor de meeste standaardtoiletten:

Met afmetingen van 79 x 23 x 176 cm (L x B x H) en een toiletruimte van 87 cm boven de vloer past onze multifunctionele opbergkast op de meeste standaardtoiletten. Perfect voor gebruik in de badkamer, wasruimte of op het balkon.

 

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Yorbay Bamboe Toiletkast Met 2 kasten en 4 deuren
€ 110,99
Yorbay Bamboe Toiletkast Met 2 kasten en 4 deuren
Yorbay Bamboe Toiletkast Met 2 kasten en 4 deuren
3-5 werkdagen levertijd
Toevoegen aan winkelwagen

Bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking