Laura
Kan ik je helpen?
- X
Laura
Laura is verbonden!
Hey! Ik ben Laura, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Zonwerende Pergola - 3 x 3 Meter

Feel Furniture

Zonwerende Pergola - 3 x 3 Meter

Feel Furniture

1 - 5 werkdagen

Ontdek de Feel Furniture Pergola: stijlvolle, functionele buitenruimte met duurzaam rvs frame, flexibele zonnewering en ruime afmetingen.

279,-

Of 93,- in3 termijnen In3 is een betaalmethode waarmee je in 3 termijnen betaalt. Je betaalt de eerste termijn nu. De andere 2 termijnen binnen 60 dagen.

In winkelmand

Informatie Zonwerende Pergola - 3 x 3 Meter

De Feel Furniture Pergola met zonnewering biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, waardoor elke buitenruimte wordt getransformeerd tot een luxueuze loungeplek. Met een chique donkergrijs ontwerp straalt deze pergola moderne elegantie uit, terwijl hij tegelijkertijd duurzaamheid en esthetische allure biedt die jarenlang meegaan.

Belangrijke Kenmerken

Stevige Constructie: De pergola is gemaakt van duurzaam roestvrij staal met een poedercoating, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Flexibele Zonnewering: Het waterdichte polyester doek met handmatig oprolmechanisme biedt volledige controle over uw buitencomfort, of het nu gaat om schaduw of zonneschijn.

Ruime Afmetingen: Met een oppervlakte van 3×3 meter en een totale hoogte van 2.38 meter biedt de pergola een ruime en schaduwrijke oase.

Stijlvol Design: Het moderne donkergrijze frame biedt ruimte voor personalisatie, waardoor het een aanvulling is op elke buitenruimte.

Makkelijke Installatie: Alle benodigde onderdelen worden meegeleverd voor een snelle montage, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte.

Duurzaamheid Ontmoet Design

Het robuuste frame van de Feel Furniture Pergola, gemaakt van roestvrij staal met een poedercoating, biedt niet alleen een weerbestendige basis, maar is ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw tuin of terras. Met hoofdpalen van 60x60mm en topribben van 60x30mm is deze pergola niet alleen stijlvol, maar ook stabiel en betrouwbaar.

Flexibele Zonnewering

Het innovatieve opvouwbare zonneweringssysteem biedt volledige controle over uw buitencomfort. Het duurzame polyester doek is waterdicht en biedt bescherming tegen zowel zon als regen, en kan eenvoudig worden opgerold of uitgerold naar uw voorkeur.

Ruimtelijke Harmonie

Met zijn ruime afmetingen creëert de Feel Furniture Pergola een uitnodigende en schaduwrijke oase, waardoor uw buitenruimte wordt getransformeerd tot een comfortabele en ontspannende omgeving.

Veelzijdige Toepassingen

Of het nu gaat om een verlengstuk van uw woonruimte, een romantische eethoek onder de sterren, of een verbindingspunt tussen buitenverblijven, de Feel Furniture Pergola past zich moeiteloos aan uw levensstijl aan.

Specificaties

  • Merk: Feel Furniture
  • Materiaal: Polyester, Staal
  • Kleur: Donkergrijs
  • Afmetingen (LxBxH): 300 cm x 300 cm x 238 cm
  • Gewicht: 46650 gram
  • Aanbouw of vrijstaand: Vrijstaand
  • Dak type: Polyester doek
  • Type overkapping: Pergola
  • Met UV bescherming: Ja
  • Afmeting palen: 60x60mm

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordeling

Laatst bekeken producten



Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Gillette Scheermesjes

13,49

MEGA-PACK Toiletpapier - 64 Rollen | 3-laags

17,99

70-PACK Batterijen | AA & AAA

12,99

Maak een keuze