iPad Air 3 (2019) 64GB Wi-Fi + Cellular (Simlockvrij)

Verkoper Apple

€289,95
24 maanden garantie

Goed nieuws, uw product wordt geleverd met 24 maanden garantie. Indien uw product een defect heeft mag u het product gratis retourneren. Een reparatie/vervanging zal binnen 3 werkdagen na ontvangst aan u worden verstrekt. In het geval dat reparatie/vervanging niet mogelijk is, bieden wij u een upgrade aan of een terugbetaling.

Gespreid betalen met Klarna

Dit artikel komt in aanmerking voor betaling met Klarna. Kies Klarna als betalingsoptie bij het afrekenen om de kosten te spreiden over termijnen met 0% rente. Of kies ervoor om 30 dagen later te betalen met de optie Nu kopen, later betalen.


Binnen 24 uur gratis bij u thuisbezorgd & 14 dagen bedenktijd.

*Met uitzondering van feestdagen kan dit product binnen 24 uur worden geleverd indien besteld voor 14:00 van maandag t/m vrijdag. Als u van gedachten verandert, kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren.

iPad Air 3 (2019) 64GB Wi-Fi + 4G Technische Specificaties:

  • Display: 10,5-inch Retina-display met True Tone
  • Resolutie: 2224 x 1668 pixels
  • Processor: A12 Bionic-chip met 64-bits architectuur
  • Opslag: 64 GB
  • Camera: 8MP aan de achterkant, 7MP FaceTime HD
  • 4G, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 5.0
  • iPadOS

Ontwerp en Bouw:

De iPad Air 3 (2019) 64GB Wi-Fi + 4G behoudt Apple's iconische ontwerpfilosofie met zijn slanke, lichte en hoogwaardige constructie. Met precisie vervaardigd, heeft het een aluminium unibody-ontwerp dat elegantie en stevigheid uitstraalt. De tablet is verkrijgbaar in een reeks verfijnde kleuren, die zowel persoonlijke als professionele esthetiek aanspreken.

Display:

De iPad Air 3 heeft een prachtig 10,5-inch Retina-display dat zorgt voor scherpe en levendige beelden. Met True Tone en P3-brede kleurenondersteuning past het scherm zich aan de omgevingslichtomstandigheden aan, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring. De resolutie van 2224 x 1668 en de anti-reflecterende coating dragen bij aan levendige kleuren en verbeterde leesbaarheid, zelfs bij fel zonlicht.

Prestaties:

Dankzij de A12 Bionic-chip biedt de iPad Air 3 opmerkelijke verwerkingskracht, wat zorgt voor naadloos multitasken, vloeiende app-prestaties en soepel gamen. De quad-core grafische processor verbetert de game- en videobewerkingservaring, waardoor het een ideale keuze is voor creatieve professionals en liefhebbers. Met de nieuwste iPadOS kunt u een snelle en responsieve werking verwachten.

Opslag:

Dit specifieke model beschikt over 64 GB aan opslagruimte, wat voldoende ruimte biedt voor apps, media, documenten en meer. Het slaat een balans tussen betaalbaarheid en functionaliteit, waardoor het een veelzijdige keuze is voor een breed scala aan gebruikers. Als u meer opslagruimte nodig heeft, biedt Apple varianten met grotere capaciteiten.

Connectiviteit:

Het Wi-Fi-model van de iPad Air 3 (2019) is ontworpen voor naadloze connectiviteit. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, u kunt verbonden blijven met internet, apps downloaden en content streamen met de nieuwste Wi-Fi-technologie. Deze tablet ondersteunt ook Bluetooth 5.0, wat de compatibiliteit met een breed scala aan accessoires verbetert.

Camera:

De iPad Air 3 heeft een 8MP camera aan de achterkant, ideaal voor het maken van foto's met hoge resolutie en 1080p HD-video's. De 7MP FaceTime HD-camera aan de voorkant levert scherpe en duidelijke videogesprekken en selfies. Met functies zoals HDR en beeldstabilisatie zullen uw foto's en video's er beter uitzien dan ooit.

Audio:

De stereospeakers van de iPad Air 3 bieden een meeslepende audiobeleving. Of u nu films kijkt, games speelt of naar uw favoriete muziek luistert, u wordt getrakteerd op rijke, heldere geluidskwaliteit. Het ondersteunt ook Apple's uitgebreide assortiment audiotoebehoren, waaronder AirPods en de Apple Pencil.

Apple Pencil Compatibiliteit:

Voor degenen die van schetsen, notities maken of grafisch ontwerp houden, is de iPad Air 3 volledig compatibel met de Apple Pencil. Met de responsiviteit, precisie en intuïtieve vormgeving van de Pencil kunt u uw creativiteit naar nieuwe hoogten brengen. Het hecht magnetisch aan de iPad voor opladen en koppelen.

Klanten delen hun ervaringen met Refurbphone.nl
Ik heb een refurbished iPhone gekocht en ben er erg blij mee! Het is zo goed als nieuw en het scheelt een hoop geld ten opzichte van een nieuw toestel.
— Amber
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Refurb Phone. Ik heb een refurbished Samsung Galaxy Watch gekocht en het werkt perfect. Bovendien was de prijs erg aantrekkelijk.
— Dylan