iPad Mini 6 (2021) 64GB Wi-Fi

Verkoper Apple

€409,95
24 maanden garantie

Goed nieuws, uw product wordt geleverd met 24 maanden garantie. Indien uw product een defect heeft mag u het product gratis retourneren. Een reparatie/vervanging zal binnen 3 werkdagen na ontvangst aan u worden verstrekt. In het geval dat reparatie/vervanging niet mogelijk is, bieden wij u een upgrade aan of een terugbetaling.

Gespreid betalen met Klarna

Dit artikel komt in aanmerking voor betaling met Klarna. Kies Klarna als betalingsoptie bij het afrekenen om de kosten te spreiden over termijnen met 0% rente. Of kies ervoor om 30 dagen later te betalen met de optie Nu kopen, later betalen.


Binnen 24 uur gratis bij u thuisbezorgd & 14 dagen bedenktijd.

*Met uitzondering van feestdagen kan dit product binnen 24 uur worden geleverd indien besteld voor 14:00 van maandag t/m vrijdag. Als u van gedachten verandert, kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren.

iPad Mini 6 2021 64GB Wi-Fi Technische Specificaties:

  • 8,3-inch Liquid Retina-display
  • A15 Bionic-chip
  • 64GB interne opslag
  • Connectiviteit: Bluetooth 5.0 en Wi-Fi
  • iPadOS
  • Ondersteunt Apple Pencil

iPad Mini 6 2021 64GB Wi-Fi Display

De iPad Mini 6 2021 64GB Wi-Fi is de nieuwste toevoeging aan het assortiment draagbare tablets van Apple en biedt indrukwekkende functies die het een must-have maken voor zowel technologie-enthousiastelingen als casual gebruikers. Dit compacte apparaat levert krachtige prestaties met zijn A15 Bionic-chip, waardoor het moeiteloos zelfs de meest veeleisende apps en games kan draaien. En met zijn prachtige 8,3-inch Liquid Retina-display biedt de iPad Mini 6 een meeslepende en levendige kijkervaring.

Opslag

Een van de opvallende kenmerken van de iPad Mini 6 is de royale opslagcapaciteit van 64GB, waardoor er voldoende ruimte is voor al uw apps, foto's en documenten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die onderweg moet werken, evenals voor degenen die graag films streamen of naar muziek luisteren op hun tablet.

Connectiviteit

De Wi-Fi-mogelijkheden van de iPad Mini 6 zijn ook uitstekend, met ondersteuning voor de nieuwste Wi-Fi 6-standaard. Dit betekent snellere download- en uploadsnelheden, evenals verbeterde prestaties op drukke plaatsen zoals luchthavens of koffiebars. Bovendien bevat de iPad Mini 6 ook Bluetooth 5.0-technologie, waardoor naadloze verbinding met een breed scala aan compatibele apparaten mogelijk is.

Ontwerp

Maar de iPad Mini 6 2021 64GB Wi-Fi is meer dan alleen een krachtige en veelzijdige tablet - het is ook ontworpen met het oog op gemak. Met zijn slanke en lichte profiel is de iPad Mini 6 eenvoudig mee te nemen waar je ook gaat, of je nu onderweg bent naar het werk of naar het buitenland reist. En met zijn langdurige batterijduur van maximaal 10 uur kunt u genieten van ononderbroken gebruik gedurende een hele werkdag of een lange vlucht.

Camera

De iPad Mini 6 beschikt ook over geavanceerde cameratechnologieën, waardoor het ideaal is voor het maken van prachtige foto's en video's onderweg. Het apparaat heeft een 12MP Ultra Wide-camera aan de achterkant, waarmee u meer van de scène in één keer kunt vastleggen. En met zijn True Tone-flitser krijgt u zelfs in omstandigheden met weinig licht uitstekende resultaten. De camera aan de voorkant is ook uitstekend, met een 12MP-sensor en ondersteuning voor Center Stage-technologie, die ervoor zorgt dat u tijdens video-oproepen scherp in beeld blijft, zelfs als u zich verplaatst.

Software

Wat software betreft, draait de iPad Mini 6 2021 64GB Wi-Fi op de nieuwste versie van iPadOS, dat speciaal is ontworpen voor de iPad en een breed scala aan functies en mogelijkheden biedt. Dit omvat ondersteuning voor de Apple Pencil, waarmee u eenvoudig aantekeningen kunt maken of op het scherm kunt tekenen. En met de geavanceerde multitasking-mogelijkheden van de iPad Mini 6 kunt u eenvoudig schakelen tussen apps of meerdere apps naast elkaar gebruiken voor verhoogde productiviteit.

Klanten delen hun ervaringen met Refurbphone.nl
Ik heb een refurbished iPhone gekocht en ben er erg blij mee! Het is zo goed als nieuw en het scheelt een hoop geld ten opzichte van een nieuw toestel.
— Amber
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Refurb Phone. Ik heb een refurbished Samsung Galaxy Watch gekocht en het werkt perfect. Bovendien was de prijs erg aantrekkelijk.
— Dylan