Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing - 200 ml

36% sale
Garnier Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing - 200 ml
Productomschrijving
Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing - 200 ml Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing is een verzorgende crème speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te voeden en te versterken. Verpakt in een handige fles van 200 ml, biedt deze leave-in crème hydratatie en bescherming voor gezond uitziend haar, zonder het te verzwaren. Kenmerken: Voedende formule: De crème is verrijkt met honing, bekend om zijn hydraterende eigens...

Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing - 200 ml

Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing is een verzorgende crème speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te voeden en te versterken. Verpakt in een handige fles van 200 ml, biedt deze leave-in crème hydratatie en bescherming voor gezond uitziend haar, zonder het te verzwaren.

Kenmerken:

  • Voedende formule: De crème is verrijkt met honing, bekend om zijn hydraterende eigenschappen, en bijenbalsem, die het haar verzacht en beschermt.

  • Diepe hydratatie: Deze leave-in crème hydrateert het haar intensief, waardoor droogheid wordt verminderd en het haar er gezond uitziet vanaf de wortels tot de punten.

  • Herstellend: De verzorgende ingrediënten in deze crème helpen beschadigd haar te herstellen en te versterken, waardoor het haar minder kwetsbaar wordt voor breuk en gespleten haarpunten.

  • Lichtgewicht formule: De lichtgewicht formule zorgt ervoor dat de crème het haar niet verzwaart, waardoor het haar levendig blijft en niet vet wordt.

  • Bescherming: Deze leave-in crème biedt bescherming tegen hitte van stylingtools en schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor het haar gezond blijft en beschermd is.

  • Handige fles: Verpakt in een handige fles van 200 ml met een doseerdop, is deze leave-in crème gemakkelijk te doseren en te gebruiken.

Met Garnier Loving Blends Leave-In Crème Honing geef je je haar de voeding en bescherming die het nodig heeft voor een gezonde uitstraling en een zijdezachte textuur, de hele dag door.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking