Meer kleuren :

Deze Thomas Mason-stoffen zijn gemaakt met het meest kostbare katoen, Egyptisch Giza 87, verwerkt in het bijzondere klimaat van het vruchtbare gebied van de Nijldelta.

De vezel van de Giza 87 heeft buitengewone en unieke kenmerken, de lengte is opmerkelijk lang (36 mm met36 een uniformiteitsindex van 87,3%) met een goede rek en sterkte gelijk aan 44,60 g/tex. Thomas Mason verheft de kenmerken van Giza 87 en creëert stoffen die op geen enkele manier in de loop van de tijd verslechteren. Integendeel, door talrijke wasbeurten neemt de zachtheid verder toe en de frisheid van het materiaal en zijn origineel helderheid blijft absoluut behouden.

De glansgraad van Giza 87, gelijk aan een Rd van 74.8, behoort tot de hoogste van alle "Extra Long Staple Egyptian" katoen, en garandeert een bijzondere helderheid van de stof. Het productieproces, van het plukken van katoen tot het weven, garandeert de eliminatie van mogelijke verontreinigingen die altijd in de grondstof aanwezig zijn.

Om de kwaliteit van de oogst verder te verbeteren, voert Thomas Mason een eerste menselijke controle uit op de eerste katoenvlokjes direct bij onze katoenvelden in Egypte. Vervolgens wordt tijdens het spinproces een avant-garde technologie gebruikt: het katoen wordt voor een precisiecamera geleid om identificeer elke vezelonzuiverheid, die onmiddellijk wordt verwijderd door een krachtige luchtstraal, in combinatie met garenreiniging yarn tijdens het spoelen.

Het resultaat is een absoluut heldere stof, zacht en zijdeachtig; een unieke sensatie die elke dag kan worden ervaren bij het putten op een shirt gemaakt van de Giza 87 van Thomas Mason

CATANIA - twill wit heren overhemd - RIBU 1-THOMAS MASON

Ref. : CATANIA
categorie : Luxe
verkoper : Tony Carbe

164€

Je kunt je shirt helemaal aanpassen, of direct kopen..

BESCHRIJVING

Deze Thomas Mason-stoffen zijn gemaakt met het meest kostbare katoen, Egyptisch Giza 87, verwerkt in het bijzondere klimaat van het vruchtbare gebied van de Nijldelta.

 

Beschrijving van de stof Shirt opties