Pip Studio Soft Zellige Badjas - Roze L

€109,95
Het artikel wordt voor u besteld bij de leverancier. Levertijd is enkele dagen.

Ontdek de Charme van de Pip Studio Soft Zellige Badjas - Roze L

Verwen uzelf met de ultieme combinatie van comfort en stijl met de Pip Studio Soft Zellige Badjas in een prachtige roze kleur. Deze badjas, die deel uitmaakt van onze exclusieve collectie Badjassen dames, belooft niet alleen een zacht gevoel op de huid, maar ook een stijlvolle uitstraling die typisch is voor het merk Pip Studio.

Luxe en Comfort in Één

De Pip Studio Soft Zellige Badjas is vervaardigd uit hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een uitstekend absorptievermogen en een langdurig zacht gevoel. De toevoeging van een capuchon verhoogt het comfort en biedt extra warmte op die koelere momenten. Met de maat L is deze badjas ruim en comfortabel voor verschillende lichaamstypes.

Stijlvol Design

Het unieke dessin van de Pip Studio badjas voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer-ensemble. De roze kleur is zowel rustgevend als modieus, waardoor deze badjas een perfecte keuze is voor diegenen die waarde hechten aan zowel stijl als comfort.

Perfecte Aanvulling op Uw Badkamer

Naast de badjas bieden wij een breed assortiment aan badkamerartikelen aan, waaronder dekbedsets, hoeslakens, kussens, spreien, handdoeken, dekens, badmatten, en nog veel meer. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en design, inclusief merken als Essenza, Vossen, Cawö en Vandyck.

Uw Keuze voor Duurzaamheid en Kwaliteit

Door te kiezen voor de Pip Studio Soft Zellige Badjas, kiest u niet alleen voor een stijlvol product, maar ook voor duurzaamheid en kwaliteit. De gebruikte materialen zijn met zorg gekozen en staan garant voor een lange levensduur.

Bestel Nu

Maak uw badkamerervaring compleet met de prachtige Pip Studio Soft Zellige Badjas - Roze L. Bestel nu en ervaar zelf de luxe en het comfort van deze prachtige badjas. Bezoek onze Badjassen sectie voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Ean - 8719931202026
Deel dit product
3-5 werkdagen
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 13:00 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 13:00 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »