• Wella EIMI Shape Shift
  • Wella EIMI Shape Shift

Wella EIMI Shape Shift

Styling Gum met medium hold factor en hoge glans. Wella EIMI Shape Shift
Artikelnummer:
0001908105
Reviews:
Bestel 3 voor €13,25 per stuk

€17,85 €13,95

Incl. btw
     

Wella EIMI Shape Shift
 

Deze elastische modelleergum van Wella behoort tot de top van de EIMI stylingproducten. Wella EIMI Shape Shift Moulding Gum komt uit de textuur lijn van EIMI. Deze lijn zorgt voor extra textuur en het creeren van een eigen unieke look. 

Met de Welle EIMI Shape Shift kan je eenvoudig warrige of juist gedefinieerde look stylen. Deze moulding gum zorgt ervoor dat ieder denkbare hairstyle kan worden gestyled. Het geeft een schitterende glas en zorgt ervoor dat het haar heel de dag door in model blijft zitten. 

Wella EIMI
Toon je stylingsvaardigheden en de individualiteit van iedere klant. Met Wella EIMI kunt je echt jezelf zijn, zeggen wat je wilt zeggen en kun je het aan de rest van de wereld laten zien: de laatste wereldwijde trends interpreteren, nieuwe accenten in styling en originaliteit vormen. Wella EIMI creëert en bevordert, vormt en inspireert: In één woord: individualiteit.


De feiten op een rijtje:
  • Styling Gum
  • Warrige Looks
  • Stralende Glans
  • Biedt Bescherming

 

Gebruik:

  • Op handdoekdroog of droog haar aanbrengen.
  • Gebruik de hoeveelheid aan de hand van de lengte van het haar
  • Style in het gewenste model
     

Door de pro-vitamine B5 en een UV-filter beschermt en versterkt de Wella EIMI Shape Shift het haar.
 

Wella EIMI Shape Shift is te verkrijgen in een potje van 150 ml. 

Snelle  levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.


Ruikt heerlijk, niet te veel gebruiken.

Alweer een goed product van Wella. Ik heb thuis echt alleen maar wella producten staan. Dus ook deze stylings product. Heel fijn, werkt goed en doet het ook goed. Ruikt ook best wel lekker.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Shopping Cart Pixel