• Proraso Baard Balm Cypress Vertiver 100ml

Proraso Baard Balm Cypress Vertiver 100ml

Proraso Baard Balm Cypress Vertiver, verfrissend en kalmerend balsem. Voorkomt jeuk en een branderig gevoel. Proraso Baard Balm Cypress Vertiver, optimale baardverzorging. Proraso Shaving!
Reviews:

€15,72 €10,84

Incl. btw
     

Proraso Baard Balm Cypress Vertiver

Ook last van een jeukende baard tijdens de eerste weken van de baargroei? Gebruik dan de Proraso Beard Bald. Dit kalmerende balsem voor de baard verlicht de irritatie op een effectieve manier. Deze verzorgende balsem heeft een klassieke uniek barbershop geur van sandalwood, eucalyptus en citrus. Ook is de balsem verkrijgbaar in de heerlijke klassike geur van Azur en Lime. Dankzij de Baard Balm Cypress Vertiver laat geen huidschilfers achter en voorkomt of verminderd huidirritaties.  De huid wordt optimaal en extra verzorgt. De eucalyptus en de menthol zorgen voor een heerlijk fris gevoel. Proraso Baard Balm Cypress Vertiver maakt het laten groeien van een mooie baard een stuk aangenamer.

Proraso Baard Balm Cypress Vertiver Specificaties:

  • Verfrissend en Kalmerend Balsem
  • Voor gezicht en baard
  • Bevat eucalyptus en mentol
  • Geschikt voor ieder huidtype

Proraso Baard Balm Cypress Vertiver Gebruik:

  • Verdeel en masseer een kleine hoeveelheid Proraso Baard Balm Cypress Vertiver over de baard en huid.

Proraso Baard Balm Cypress Vertiver is verkrijgbaar in een 100ml verpakking.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Shopping Cart Pixel