• Imperity Implis Keratin Treatment 4 Producten Set

Imperity Implis Keratin Treatment 4 Producten Set

Artikelnummer:
IMPLISS4S
Reviews:

€156,31 €107,80

Incl. btw
     

Imperity Impliss Treatment 4 Producten set

STAP 1 - SHAMPOO
Impliss voorbereidende shampoo pH 7 500 ml Efficiënte formaldehyde- en parabenenvrije, diepreinigende shampoo voor alle haartypen. 
Het helpt het openen van de cuticula voor het straighten, het verzegelt de haren niet, waardoor het ook gemakkelijk schuimt. Gebruik: Breng het product op vochtig haar aan, schuim het op en spoel grondig. 
Herhaal de handeling twee keer gedurende 5 minuten. Droog het haar tot 70%. Waarschuwing:

STAP 2 - STRAIGHTENING CREAM
Efficiënte formaldehyde-, sulfaat- en paraben-vrije deodoriserende crème voor alle soorten haar waarbij het een direct effect heeft op de buitenkant van het haar en dus de binnenste lagen niet beschadigen.
De glyoxylzuurmoleculen worden geactiveerd door hitte en vormen een strak gebonden netwerk dat het haar beschermt en haar gedurende 2-3 maanden beschermt met behoud van van lekker glad haar.

Imperity Impliss Treatment 4 Producten set Gebruik:

  • Plaats in een schaal ongeveer tussen 80/100 gram voor halflang haar.
  • Voor een perfecte toepassing, verdeel het haar in vier gelijke delen.
  • Gebruik scheidingen van 1,5 cm en gebruik een dikke kam om de haarverfcrème door het haar te verdelen.
  • laten inwerken voor 25 minuten.
  • Na het verstrijken van de termijn, gebruik een kam en een haardroger om het haar te drogen. Begin opnieuw bij de halslijn, ga verder met scheidingen van 1,5 cm en trim dan, met een stijltang 4 a 5 keer over de stukken haar, doe dit met een stijltang warmte tussen 140-220 ° C naargelang de dikte van het haar.
  • Spoel het haar grondig na het beëindigen van de operatie.
  • Waarschuwing: het gebruik van veiligheidshandschoenen en de exacte beschrijving zijn verplicht. Alleen voor professioneel gebruik. Het kan extern worden gebruikt. In geval van allergische reactie / irritatie, stop het gebruik van het product onmiddellijk.

STAP 3 - Haarmasker
Efficiënte formaldehyde-, sulfaat- en vrij van parabenen voor de sluiting van de cuticula, het is een vochtregulerend haarmasker voor alle haartypen. Dankzij de pH 4.0 wordt de haarlijn volledig opnieuw gesloten, waardoor het haar gedurende meerdere weken glanzend, zachter en meer gemakkelijk gekamd kan worden.

Gebruik: na een hittebehandeling phase 2 gedaan te hebben en deze goed naspoelen te hebben, gebruik dan een dikke kam om het product door het haar te verdelen. Duur: 2-3 minuten. Na het verstrijken van die periode, spoelt u uw haar terug grondig uit..

Waarschuwing: alleen voor professioneel gebruik. Vermijd contact met de ogen.

STAP 4 - SPRAY
Efficiënte formaldehyde-, sulfaat- en parabenvrije glioxylaat onderhoudsspray voor thuisgebruik, die de glyoxaalzuurmoleculen in het haar voor elk gebruik retourneert en de lengte van de steilheid van in het salon handhaaft.
Het bevat door warmte geactiveerde moleculen die de haarstructuur beschermen, regenereren en opnieuw opbouwen.
Deze toepassing beschermt ook tegen schadelijke UV-straling en smog.
Het haar is zachter, lichter en gemakkelijker te gebruiken al na het eerste gebruik.

Belangrijk: Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Shopping Cart Pixel