Abyss & Habidecor Super Pile Gezichtsdoekje 30x30 210 aqua

€17,00
Maat Gezichtsdoekje 30x30cm

Ontdek de Ultieme Luxe met Abyss & Habidecor Super Pile Gezichtsdoekje

Verwen uzelf met de ongeëvenaarde zachtheid en kwaliteit van het Abyss & Habidecor Super Pile Gezichtsdoekje. Dit exclusieve gezichtsdoekje, vervaardigd uit 100% Egyptisch Giza-katoen, belooft niet alleen een uitzonderlijke ervaring in uw badkamer maar voegt ook een vleugje verfijnde luxe toe. Met een afmeting van 30x30 cm is dit gezichtsdoekje perfect voor dagelijks gebruik.

Waarom Kiezen voor Abyss & Habidecor?

De Abyss & Habidecor collectie staat wereldwijd bekend om zijn superieure kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruik van Egyptisch Giza-katoen, exclusief geteeld in de vruchtbare Nijldelta, zorgt voor een ongekende zachtheid en absorptievermogen. De zorgvuldige handplukmethode garandeert de integriteit van de vezels, waardoor elk gezichtsdoekje niet alleen zacht maar ook uiterst duurzaam is.

Unieke Kenmerken van Ons Super Pile Gezichtsdoekje

  • Kleur: Groen
  • Materiaal: 100% Egyptisch Giza-katoen
  • Afmeting: 30x30 (gezichtsdoekje)
  • Dessin: Effen
  • Kwaliteit: 700 gr/m2

Met een gewicht van 700 gr/m2 biedt dit gezichtsdoekje een ongekende luxe en absorptievermogen. Beschikbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder het verfrissende aqua groen, past het perfect in elke badkamerinrichting.

Perfecte Aanvulling op Uw Badkamer

Het Abyss & Habidecor Super Pile Gezichtsdoekje is meer dan een gewoon doekje; het is een statement van luxe en comfort. Of u nu uw gasten wilt verwennen of uzelf een dagelijkse verwennerij gunt, dit gezichtsdoekje is de perfecte keuze. Combineer het met onze handdoeken, badjassen, en badmatten voor een complete badkamerervaring.

Waarom Nu Kopen?

De exclusiviteit van Abyss & Habidecor producten, gecombineerd met hun ongeëvenaarde kwaliteit, maakt ze zeer gewild. Door nu te kiezen voor het Super Pile Gezichtsdoekje, verzekert u zich van een product dat niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden van comfort en luxe, maar ook een duurzame keuze is. Mis deze kans niet om uw badkamer te transformeren in een oase van comfort en ontspanning.

Voeg nu het Abyss & Habidecor Super Pile Gezichtsdoekje toe aan uw collectie en ervaar dagelijks de luxe van Egyptisch Giza-katoen. Bestel direct en laat u verrassen door de kwaliteit en zachtheid die dit gezichtsdoekje te bieden heeft.

Ean - 5609443011380
Deel dit product
4-6 weken
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: Gesloten
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: Gesloten
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »