Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 60.8 %
Ervaar het uitzonderlijke vakmanschap van Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl. Deze opmerkelijke whisky uit Speyside, Schotland biedt een rijk en vol smaakprofiel met tonen van donkere chocolade, gedroogd fruit en warme specerijen. Gebotteld op vatsterkte zonder chill filtratie, levert het een onvergetelijke...
Op voorraad
€ 92,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl

Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl is een opmerkelijke whisky van het prestigieuze merk Aberlour. Bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap, zijn Aberlour whisky's zeer gewild bij whiskyliefhebbers over de hele wereld.

Het merk en de plaats van productie

De distilleerderij ligt in het hart van Speyside, Schotland, een regio die bekend staat om de productie van enkele van de beste single malt Scotch whisky's. De distilleerderij ligt in het hart van Speyside, Schotland. Genesteld tussen de ruige Ben Rinnes berg en het zuivere water van de Spey rivier, profiteert Aberlour van de ideale omgeving voor whisky productie.

Smaak en aroma

Wat de smaak betreft, biedt Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl een rijk en vol smaakprofiel. Het verrukt het gehemelte met tonen van donkere chocolade, gedroogd fruit en warme specerijen. De intensiteit van de smaken zorgt voor een onvergetelijke drinkervaring.

Het aroma van deze whisky is al even boeiend. Bij het proeven kan men verleidelijke geuren van sherry, eik en vanille waarnemen. Deze verleidelijke aroma's creëren samen een uitnodigend en complex boeket dat aangenaam in de lucht blijft hangen.

Leuke feiten

Leuk weetje: De naam "A'Bunadh" betekent "het origineel" in Gaelic. Dit staat voor de traditionele productiemethoden die Aberlour gebruikt om deze uitzonderlijke expressie te creëren. Elke batch is zorgvuldig vervaardigd om de stijl van de whisky die in de 19e eeuw in de Aberlour distilleerderij werd geproduceerd te reproduceren.

Productieproces

Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl wordt zorgvuldig geproduceerd met behulp van aloude technieken. De whisky wordt uitsluitend gerijpt in Spaanse Oloroso sherry butts, wat unieke kenmerken geeft aan het eindproduct. Bovendien wordt hij gebotteld op vatsterkte zonder chill-filtratie, zodat elke druppel zijn volle smaak en complexiteit behoudt.

Eigenschappen
SKU L-60-006-00
Merk Aberlour
Alcoholpercentage 60.8 %
Regio Verenigd Koninkrijk - Schotland - Speyside
Type drank Whisky
Type whisky Single Malt
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 Liter
EAN Barcode 5010739261523

Aberlour Aberlour A'Bunadh - Batch 77 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten