Aansprakelijkheid Esy.nl

Voor consumenten welke esy.nl gebruiken gelden de volgende voorwaarden. U gaat akkoord met deze voorwaarden als u esy.nl gebruikt.

Esy.nl behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op ieder moment aan te passen. U bent zelf verantwoordelijk om regelmatig de voorwaarden te lezen om op de hoogte te blijven van veranderingen. De onderstaande overeenkomst bevat afwijzingen van aansprakelijkheid.

Online bestellen via Esy.nl

Esy.nl is geen winkel en verkoopt zelf géén producten, Esy.nl geeft webwinkels weer met bijbehorende producten en prijzen. Wanneer een consument besloten heeft om een aankoop over te gaan bij een aangesloten webwinkel bestelt u direct bij deze webwinkel.

Foutieve informatie

Esy.nl toont miljoenen producten van meerdere webwinkels. Wanneer er prijswijzigingen plaatsvinden kan het zijn dat deze niet tijdig verwerkt worden door ons systeem. We streven er naar om meerdere malen per dag alle prijzen te updaten. Esy.nl houdt de wijzigingen van de webwinkels zo goed mogelijk bij.

Conflicten

Esy.nl zal zo goed mogelijk proberen om eventuele problemen die voortkomen uit de dienstverlening op te lossen.

Intellectuele eigendomsrechten

Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze site. Alle tekst- en afbeeldingen op de esy.nl site zijn beschermd. Het auteursrecht van deze site berust bij Esy.nl en Sandcastle. De website van esy.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming van esy.nl. De website van esy.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan esy.nl.

29.416.832producten
96.746merken
877winkels