RedactieLeestijd: 2 minuten

Weer een frisse uitstraling? Denk eens aan fillers

Fillers zijn de laatste jaren steeds bekender geworden dankzij Amerikaanse sterren en daardoor zijn ze ook in Nederland bekend geworden. De vrouwen hebben de resultaten van cosmetische ingrepen bij buitenlandse sterren gezien en hebben ervoor gekozen dat zij er ook zo uit willen zien. Vollere lippen is één van de bekendste voordelen van fillers.

Vollere lippen

De nummer één reden waarom vrouwen kiezen voor een filler. Je krijgt er vollere lippen van. Steeds meer vrouwen kiezen voor deze behandeling en het is zeker een trend onder beroemdheden. Bekende Nederlanders die fillers hebben zijn bijvoorbeeld Monica Geuze, Patricia Paay en Tamara Elbaz. Bij internationale sterren kun je denken aan de Kardashians. 

Geen irritatie

Veel stoffen die je ingespoten krijgt in het lichaam kan een irritatie veroorzaken. Bij fillers is dat niet het geval. Dat komt omdat de stof waarmee gewerkt wordt een stof is dat al voorkomt in het lichaam. Dit is hyaluronzuur. Dat is ook de reden waarom het effect van een fillers na een tijd afneemt. Het lichaam heeft de mogelijkheid om deze stof af te breken. 

Effecten sneller zichtbaar

Het duurt ongeveer 72 uur voordat de fillers het beste resultaat weergeeft. Direct na het inspuiten zul je echter al effect kunnen zien. Je wordt er meteen blij van. De filler is gemiddeld zes maanden te gebruiken voordat er nieuwe gel gewenst is. Door de eerste week van de behandeling zo weinig mogelijk de zon in te gaan verleng je de langdurigheid van de filler. Even wachten met een dagje strand dus!

Stimulering collageenproductie

Dat fillers ook nog eens gezond zijn voor de huid dat wisten de meeste mensen niet. Fillers bevatten een stof die ervoor zorgen dat de collageenproductie wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt elastine langer behouden. Dit zorgt vervolgens weer voor een jong uiterlijk. 

Gesponsord door: Nationaal Huidcentrum

Meer nieuws

Blijf op de hoogte.
37.634.199producten
136.124merken
922winkels