RedactieLeestijd: 3 minuten

All inclusive Turkije: de vijf goedkoopste bestemmingen

Wil je een all inclusive boeken naar Turkije? We zetten vier goedkope bestemmingen voor je op een rij! In deze prachtige Turkse badplaatsen geniet je van lange zandstranden, een stralend blauwe zee en een gezellige sfeer. De Turkse kust is veelzijdig met prachtige heuvellandschappen, natuurparken en uiteraard de zee. Turkije is dé bestemming om te genieten van een voordelige all inclusive vakantie en je komt niets te kort in de prachtige hotels en omgeving. 

Bodrum

Bodrum is een vakantiebestemming gelegen aan de Turkse Riviera en heeft een prachtige baai met schitterend blauw water. Het is een populaire bestemming voor wie een all inclusive naar Turkije wil boeken. Bodrum heeft een gezellig centrum met terrassen, winkels en eetgelegenheden. Daarnaast staat de plaats aan de Turkse Riviera bekend om het spectaculaire uitgaansleven. Bodrum heeft een luxe jachthaven en het is mogelijk om de Griekse eilanden Kos en Rhodos per boot te bezoeken. De badplaats is ideaal voor liefhebbers van water en strand. Je kunt er snorkelen, zeilen of duiken. Je vindt all inclusive hotels in alle prijscategorieën in Bodrum, waaronder goedkope opties.

Antalya

De grootste badplaats aan de Turkse Riviera is Antalya: een levendige stad met zo’n anderhalf miljoen inwoners. Wanneer je een all inclusive vakantie boekt naar Antalya in Turkije verblijf je hoogstwaarschijnlijk buiten het centrum, aan het strand. Hier vind je lange zandstranden en all inclusive hotels in alle prijscategorieën. Binnen enkele kilometers ben je in het oude centrum, waar je bijvoorbeeld een historische moskee of Ottomaanse huizen bezoekt. In het centrum voel je niet hoe toeristisch Antalya is, omdat de meeste toeristen aan de kust verblijven. Antalya is de ideale bestemming voor liefhebbers van een combinatie van strand en stad. 

Marmaris

Marmaris is een Turkse badplaats, niet al te ver van Bodrum vandaan. Wil je een all inclusive vakantie boeken naar Turkije? Voor liefhebbers van een heuvelachtige omgeving en een moderne sfeer is Marmaris de ideale bestemming. De badplaats heeft lange  zandstranden en een van de grootste havens in heel Turkije. Met de boot bezoek je bijvoorbeeld een van de Griekse eilanden tijdens je vakantie. Marmaris heeft een levendig centrum waar veel te doen is. Overdag ga je er winkelen of zit je op het terras met een drankje en ’s avonds geniet je van het uitgaansleven. Het heuvelachtige landschap rondom Marmaris is adembenemend en ideaal voor excursies.

Bekijk onze zonnebrillen

Kusadasi

De Turkse badplaats Kusadasi is gelegen aan de Egeïsche Kust. De badplaats heeft lange zandstranden en in de haven bekijk je de meest luxe boten. Vlak bij Kusadasi vind je een natuurpark, wat ideaal is voor wandelaars en natuurliefhebbers in de algemene zin. De kleinere badplaats is ideaal voor toeristen die van een rustige vakantie willen genieten en niet op zoek zijn naar een druk uitgaansleven. In Kusadasi vindt je goedkope all inclusive hotels, waar je de hele dag geniet van heerlijk eten. Omdat de badplaats klein is, wandel je overal eenvoudig naartoe en geniet je van de gezellige sfeer in het centrum.

Bekijk onze reishanddoeken


Meer nieuws

Blijf op de hoogte.
35.122.204producten
126.231merken
907winkels