Alles in één pakket vergelijken

Ben je onlangs verhuisd of wil je graag overstappen naar een andere provider? En wil je graag het goedkoopste alles-in-1 pakket vergelijken? Dan zit je bij Esy zeker aan het juiste adres. Op deze pagina vind je diverse providers die een alles-in-1 pakket aanbieden. Vergelijk de pakketten en vind eenvoudig het meest voordelige abonnement! 

Ruim 20 miljoen producten vergelijken met Esy

Wil je graag overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket, dan kan het aanbod van providers soms overweldigend zijn. Gelukkig kan Esy je hierbij helpen. Het aanbod van Esy is enorm. Je kunt ruim 20 miljoen verschillende producten met elkaar vergelijken. Denk hierbij aan speelgoed, boeken en kleding, maar het is ook mogelijk om smartphone-abonnementen, autoverzekeringen en internetproviders te vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat je altijd het beste en meest voordelige product kiest. Dankzij Esy betaal je nooit te veel!

Wat is alles-in-1?

Een alles-in-1 pakket is een abonnement waarbij internet, tv en vaste telefonie gecombineerd worden. Dit werd een lange tijd ook wel 3-in-1 genoemd, inmiddels is alles-in-1 de meest gebruikte term. Naast het financiële voordeel, vinden veel mensen het ook een voordeel dat je voortaan slechts één overzichtelijke factuur ontvangt en je bij één klantenservice terecht kunt in het geval van problemen. 

Waarom overstappen naar een alles-in-1 pakket?

Een alles-in-1 pakket wordt elk jaar populairder en veel mensen kiezen ervoor om elk jaar over te stappen. Deze jaarlijkse overstap is logisch, want in veel gevallen is dit de meest voordelige keuze. Een alles-in-1 pakket zorgt voor een abonnement voor internet, televisie en bellen. Het handige is dat je alle diensten bij slechts één provider afsluit, wat je veel voordelen oplevert. 

Alles in 1 pakketten in verschillende soorten en maten

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om over te stappen op een alles in 1 pakket. Dit betekent dat je zowel internet, tv en bellen bij dezelfde provider neemt. Je betaalt een vaste prijs per maand die in vele gevallen een stuk lager is dan bij drie losse abonnementen. In sommige gevallen is een alles in 1 pakket zelfs goedkoper dan een internet en tv-abonnement. Providers bieden namelijk vaak hoge kortingen aan in bij alles in 1 pakketten. De pakketten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een pakket met supersnel glasvezel internet, uitgebreide telefonie mogelijkheden en veel televisiezenders of ga voor een goedkoop pakket met VDSL, basis telefonie en een beperkt zenderaanbod. 

Voordelen van alles-in-1

Het grote voordelen van een alles-in-1 pakket is dat het erg simpel is. Je hoeft niet bij verschillende providers een contract af te sluiten, wat betekent dat je niet drie verschillende facturen per maand ontvangt en moet betalen. Daarnaast kan ook de prijs zeer voordelig zijn, omdat providers natuurlijk graag willen dat zij jou van alle diensten kunnen voorzien. Ten slotte is het prettig dat je één aanspreekpunt hebt. 

Personaliseer het aanbod 

Alles-in-1 vergelijken met Esy is eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan. Met de alles-in-1 vergelijker van Esy kun je er snel achter komen welke diensten er op jouw adres beschikbaar zijn. Aan de linkerkant van je scherm kun je enkele gegevens invullen, zoals je postcode en huisnummer. Daarnaast kun je ook de selectie van criteria aanpassen, zoals je gewenste internet downloadsnelheid, televisiezenders, belopties en je huidige provider. Aan de hand van deze informatie zal Esy een persoonlijk aanbod voor je samenstellen. 

Bespaar tot honderden euro’s per jaar 

Er zijn veel huishoudens die jarenlang hetzelfde alles-in-1 pakket behouden. Je kan hierdoor veel voordelen mislopen. Het is daarom altijd verstandig om alles-in-1 te vergelijken, hierdoor zie je met slechts één druk op de knop waar je op zou kunnen besparen. Daarnaast komen er elk jaar nieuwe alles-in-1 aanbieders op de markt die graag nieuwe klanten aantrekken. Dit doen ze met aantrekkelijke welkomstkortingen voor nieuwe klanten. Esy doet al het werk voor je. Vul je postcode in en Esy checkt welke alles-in-1 pakketten er voor jou beschikbaar zijn. Hierdoor kun je tot honderden euro’s per jaar besparen. 

Wat bevat een alles-in-een-pakket? 

Maar wat bevat zo’n alles-in-een pakket eigenlijk? De mogelijkheden zijn erg groot. Op het gebied van televisie profiteer je bij de meeste providers van interactieve televisie. Hiermee kun je live programmering op pauze zetten, terugspoelen en opnemen. Op het gebied van internet heb je vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten internetverbindingen. Zo kun je bijvoorbeeld voor Alles-in-1-glasvezel kiezen, maar dit moet wel aanwezig zijn in je locatie. Maak je gebruik van een vaste telefoon, dan kun je deze kosteloos meeverhuizen met behulp van nummerbehoud. Het is ook mogelijk om een pakket te kiezen waarbij je ook je mobiele telefoon kunt combineren. Vaak kun je dan profiteren van voordelig extra’s zoals extra data of belminuten. 

Het juiste alles-in-1 pakket kiezen

Alles-in-1 wordt steeds populairder, wat betekent dat er steeds meer aanbieders zo’n pakket aanbieden. Het grote voordeel is dat je hierdoor veel keuze hebt en er vaak interessante kortingen geboden worden. Wanneer je een alles-in-1 abonnement wilt, is het belangrijk om een aantal keuze te maken.

Internet

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen: ADSL, VDSL, kabel- en glasvezel internet. De meest snelle, stabiele en meest toekomstgerichte keuze is glasvezel. Dit is dan ook de meest dure keuze. Daarnaast is glasvezel nog niet overal in Nederland beschikbaar. Kabelinternet is snel en stabiel, maar kost ook wat meer. ADSL en VDSL zijn de meest goedkope optie, maar de verbinding is hierbij dan ook niet zo snel en stabiel. 

Digitale TV

Bij het kiezen voor digitale TV moet je rekening houden met het zenderaanbod en andere mogelijkheden, zoals het interactieve TV waarbij je programma’s kunt pauzeren, terugspoelen en opnemen. 

Vaste telefonie

Ten slotte is het belangrijk om de verschillende tarieven te vergelijken als het gaat om vaste telefonie. De kosten voor onbeperkt bellen lopen vaak veel uiteen. 

Alles-in-één installeren

Wil je het alles-in-1 pakket laten installeren? In de meeste gevallen kun je dit eenvoudig zelf doen. Kom je er niet uit, dan kun je in veel gevallen gebruik maken van een gratis monteur. Sommige aanbieders brengen hier wel kosten in rekening. Deze kosten kun je ook vergelijken in het pakket. 


37.656.767producten
135.923merken
917winkels