Autoverzekering vergelijken

Esy helpt je bij het autoverzekeringen vergelijken. Zo kun je je huidige verzekering vergelijken met andere opties, waardoor je eenvoudig en snel de goedkoopste autoverzekering kunt afsluiten. Vergelijk de diverse autoverzekeringen en ontdek hoe je honderden euro’s kunt besparen op je verzekering. Dankzij Esy zul je nooit te veel betalen! 

Nieuwe autoverzekering afsluiten? 

Heb je al jaren dezelfde autoverzekering? Dan is de kans groot dat je verzekering al lang niet meer bij je auto past. De dagwaarde van je auto kan bijvoorbeeld zo veranderd zijn dat een andere dekking een stuk beter zal aansluiten bij je auto. Daarnaast kunnen andere autoverzekeraars een stuk scherpere premie of service aanbieden. Esy helpt je bij het vinden van de meest voordelige verzekering die het beste aansluit bij je wensen. 

Betaal je te veel voor je autoverzekering?

Het laatste wat je natuurlijk wilt, is te veel betalen voor je autoverzekering. Dit gebeurt niet zolang je de handige autoverzekering vergelijker van Esy gebruikt. Vul je gegevens in en vergelijk direct de beste en grootste verzekeraars. Je kunt hiermee meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken. Vergelijk de prijzen en sluit direct je nieuwe autoverzekering. Je kunt hiermee wel tientallen euro’s per maand besparen!

Eenvoudig en snel de goedkoopste autoverzekering vinden met Esy 

Er zijn veel verschillende verzekeringsmaatschappij waar je een autoverzekering kunt afsluiten. Deze autoverzekeringen verschillende in de voorwaarden en premies. Ben je op zoek naar een manier om goedkoop auto verzekeren en naar een verzekering die perfect aansluit bij je situatie, dan kun je nu gebruik maken van de Esy autoverzekering vergelijker. Met slechts één druk op de knop vindt Esy de goedkoopste autoverzekering voor je. 

Dekking van de autoverzekering

Het bedrag dat je voor je autoverzekering betaalt is van veel verschillende factoren afhankelijk. Het bedrag hangt af van je auto, woonplaats en schadeverleden. Ten slotte bepaalt ook de gekozen dekking grotendeels de maandelijkse premie. Er zijn drie verschillende soorten dekkingen. Zo heb je een WA, WA beperkt casco en een all risk autoverzekering. 

Bij een WA-verzekering wordt alleen de schade gedekt die je anderen aanbrengt. 

Bij een WA beperkt casco worden ook zaken als diefstal en brandschade aan je eigen auto gedekt. 

Bij een all risk autoverzekering wordt ook de schade die je zelf veroorzaakt gedekt.

De goedkoopste WA-verzekering 

Wil je graag een goedkope autoverzekering? Zorg er dan voor dat je een goedkope auto rijdt en zoveel mogelijk schadevrije jaren hebt opgebouwd. Daarnaast is het belangrijk dat je voor de goedkoopste WA-verzekering kiest die beschikbaar is op je adres. Met een WA-verzekering wordt alleen de schade gedekt die je anderen hebt aangebracht. Het is goed om je te realiseren dat je met een goedkope autoverzekering over het algemeen meer ‘risico’ loopt dan met een duurdere verzekering die meer dekking biedt. Zolang je voorzichtig rijdt en geen schade oploopt, is dit geen probleem. Maar veroorzaak je een ongeluk, dan zul je zelf opdraaien voor alle kosten. 

Premies met elkaar vergelijken

Ben je op zoek naar de meest voordelige autoverzekering van Nederland? Dan is het altijd verstandig om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit is de enige manier om zeker te weten dat je nooit te veel betaalt. Onthoud dat verzekeringen constant van prijs veranderen. Een premie komt namelijk vanwege veel verschillende aspecten tot stand. Zo kunnen andere autoverzekeringen zomaar later goedkoper worden. Uiteindelijk is het belangrijk om de perfecte balans te vinden tussen de maandelijkse premie en het risico dat je daarbij loopt. 

De ideale autoverzekering op basis van je kenteken en andere kenmerken

Met de autoverzekering vergelijkingstool van Esy kun je verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om zo goed mogelijk te kunnen vergelijken en de beste verzekering af te sluiten, kun je op basis van je kenteken en een aantal andere kenmerken een verzekering kiezen. Op basis van deze informatie toont Esy je diverse autoverzekeringen die hieraan voldoen. Je kunt bij de aanbieder van de verzekering terecht op de verzekering af te sluiten. Gedurende de looptijd van je verzekering is de verzekeraar het aanspreekpunt in geval van schade.

Wat is de dagwaarde van je auto? 

Bij het afsluiten van een autoverzekering is de dagwaarde van je auto van belang. De dagwaarde van je auto is de waarde van je auto op dit moment. Het bedrag wordt berekend aan de hand van diverse factoren. 

Het aantal gereden kilometers

De leeftijd van je auto

De staat van onderhoud van de auto

De accessoires van je auto

Wat zijn schadevrije jaren? 

Schadevrije jaren bouw je op vanaf het moment dat je een autoverzekering afsluit op je naam. Claim je geen schade, dan bouwen de schadevrij jaren zich op. Hoe meer schadevrije jaren je op je naam hebt staan, hoe meer korting je zult krijgen op je premie. Claim je wel schade, dan raak je schadevrij jaren kwijt. Dit heeft dus veel invloed op de hoogte van de premie van je autoverzekering. 

Kies jouw persoonlijke selectiecriteria

Om de verschillende autoverzekeringen het beste met elkaar te kunnen vergelijken, vraagt Esy je kenteken en enkele kenmerken te selecteren. Dit is namelijk nodig om te bepalen welke verzekeringen overeenkomen met je criteria. Zo kun je aan de linkerkant van je scherm diverse gegevens invullen. Er wordt gevraagd naar je gewenste dekking, kilometers per jaar en betalingstermijn. Verder kun je ook enkele persoonsgegevens invullen, zoals je kenteken, geboortedatum, adres, leeftijd waarop je je rijbewijs hebt behaald en schadevrije jaren. 

Autoverzekeringen met de door jou gekozen dekking

Heb je je selectiecriteria geselecteerd? Dan zal Esy alleen de autoverzekeringen tonen die allemaal beschikken over de door jou gekozen dekkingen. Het kan zijn dat de verzekeringen op andere punten wel van elkaar verschillen. De pakketten en prijzen die getoond worden door Esy gelden voor nieuwe klanten.

Miljoenen producten vergelijken bij Esy

Van speelgoed tot boeken en van zorgverzekering tot energieaanbieders, je kunt werkelijk alles bij Esy vergelijken. Het aanbod van Esy is gigantisch. Je vindt hier miljoenen verschillende producten van diverse aanbieders, merken en winkels. Met slechts één druk op de knop kun je het grote aanbod vergelijken. Hierdoor vind je altijd het beste product dat perfect bij je wensen aansluit. Met Esy betaal je gegarandeerd nooit te veel. 


37.634.199producten
136.124merken
922winkels