Sim-only vergelijken

Ben je op zoek naar het beste Sim Only abonnement? Dan zit je hier bij Esy op de juiste plek. Hier vind je namelijk de beste en goedkoopste Sim Only abonnementen. Met de Sim Only vergelijker van Esy vind je snel en eenvoudig het Sim Only-abonnement dat het beste bij jou past. De vergelijker toont automatisch het goedkoopste sim only abonnement per provider. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. 

Sim only vergelijken is... Esy!

Sim Only-abonnementen kunnen soms een beetje overweldigend zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Houd het overzicht en kies de beste online vergelijker: Esy. Dankzij de handige vergelijkingstool kun je echt alles vergelijken. Gebruik zoekfilters om de beste en meest voordelige producten, diensten, abonnementen of verzekeringen te vinden. Op de uitgebreide website van Esy vind je ruim 20.000.000 verschillende producten van meer dan 170.000 verschillende merken. Met één druk op de knop kunt je een groot assortiment vergelijken. Vergelijk snel en eenvoudig online en kies het voordeligste Sim Only abonnement.

Waarom Sim Only?

Loopt je huidige abonnement bijna af, maar ben je nog tevreden met je telefoon? Dan biedt een Sim Only abonnement een goede uitkomst. Met een Sim Only abonnement krijg je namelijk alleen een simkaart, maar geen toestel. Het grote voordeel hiervan is dat je veel geld bespaart. De kosten van een Sim Only abonnement zijn namelijk een stuk lager dan een abonnement inclusief een telefoon. Je betaalt namelijk geen maandelijks bedrag voor het toestel en je hoeft hierdoor niet in te leveren op MB’s en belminuten. 

Sim Only abonnement dat perfect bij je wensen aansluit 

Ben je nog tevreden met je smartphone en wil je enkel een Sim Only abonnement afsluiten, dan betaal je maandelijks een vast bedrag. Je kunt het abonnement volledig naar eigen wens inrichten. Kies voor een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms'jes en data. Het is belangrijk om hierbij naar je verbruik te kijken. Je kunt dit eenvoudig in je telefoon checken. Daar staat namelijk precies aangegeven hoeveel MB je maandelijks gebruikt. Gebruik je MB´s of belminuten buiten je bundel, dan betaal je hier vaak veel meer voor. Kies daarom voor een Sim Only abonnement met met meer dan genoeg belminuten en data, zodat je nooit een moment onbereikbaar bent!

Vind eenvoudig en snel het perfecte abonnement voor jou

Ben je niet tevreden met je huidige abonnement en wil je graag een Sim Only abonnement afsluiten dat wel genoeg MB´s en belminuten bevat? Kies dan voor een abonnement dat goed aansluit bij je dagelijkse gebruik. Stuur je dagelijks een paar berichten via Whatsapp en gebruik je slechts een paar appjes? Dan zal een abonnement met 2000 MB volstaan. Gebruik je dagelijks veel data, omdat je veel op het internets surft, diverse apps gebruikt en veel foto´s en video´s met je vrienden deelt? Dan is een Sim Only abonnement tot 5000 MB een verstandig idee. 

Nooit meer een moment zonder bereik 

Gebruik je vaak je data buitenshuis waar je geen Wifi kunt gebruiken, dan zul je profiteren van een abonnement met onbeperkt data. Hierdoor zit je geen enkel moment zonder bereik. Sim Only abonnementen met een onbeperkte databundel worden steeds populairder. Een abonnement met onbeperkt internet is vaak een stuk voordeliger.

Nummerbehoud bij het overstappen

Wil je graag je eigen nummer behouden, dan is dit mogelijk met nummerbehoud. Met nummerbehoud neem je namelijk je huidige telefoonnummer mee naar je nieuwe Sim Only abonnement. Dit wordt geregeld door je nieuwe provider en het is vrijwel alle gevallen gratis. Je nieuwe provider zal je een nieuwe simkaart opsturen die je gelijk kunt gaan gebruiken.

Het beste Sim Only abonnement op basis van je verbruik 

Met de Sim Only abonnement vergelijkingstool van Esy kun je verschillende abonnementen van diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Om zo goed mogelijk te kunnen vergelijken en het beste abonnement af te sluiten, kun je op basis van je verbruik een passend abonnement kiezen. Op basis van deze informatie toont Esy je diverse abonnement die hierbij perfect aansluiten. Je kunt bij de aanbieder van het abonnement terecht om het abonnement af te sluiten. Gedurende de looptijd van het abonnement is de aanbieder het aanspreekpunt.

Kies je persoonlijke selectiecriteria

Om de verschillende Sim Only abonnementen het beste met elkaar te kunnen vergelijken, vraagt Esy je verbruik te selecteren. Dit is namelijk nodig om te bepalen welke abonnementen overeenkomen met je criteria. Zo kun je aan de linkerkant van je scherm diverse gegevens invullen. Er wordt gevraagd naar je gewenste databundel, belminuten, internetsnelheid, contractduur en nummerbehoud gevraagd.

Pas het aanbod aan met de handige filters

Met de Sim Only vergelijker van Esy krijg je handig overzicht van alle mogelijke Sim Only abonnementen van diverse aanbieders. Filter het aanbod met de zoekfilters die je aan de linkerkant van je scherm kunt vinden. Met deze filters kun je op zoek gaan naar een bepaalde aanbieder of prijsklasse. Daarnaast kun je het aanbod ook filteren op contractduur, aantal belminuten en data. Kies voor een bundel die het beste bij je wensen en behoeften aansluit, zodat je nooit meer zonder bereik zit. Gebruik je de Esy Sim Only vergelijker op je smartphone of tablet, dan vind je de filter knop onderin je scherm. 

Bespaar geld op je Sim Only abonnement met Esy 

Je wilt natuurlijk de beste prijs voor je sim only-abonnement. Sim Only vergelijken doe je eenvoudig en snel met Esy. Met de handige Sim Only vergelijkingstool van Esy kun je het aanbod van abonnementen eenvoudig met elkaar vergelijken. Op basis van je situatie, wensen en behoeftes profiteer je direct van hoge kortingen. Esy heeft namelijk de scherpste deals voor. Hierdoor sluit je gegarandeerd altijd de meest voordelige abonnementen af bij. Betaal nooit te veel dankzij Esy! 


37.634.199producten
136.124merken
922winkels