Absinthe Czech Green Tree Fairy 50cl

Country Of Origin Tsjechië
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 70 %
Absinthe Czech Green Tree Fairy 50cl is een betoverende spirit die de essentie van absint weergeeft met zijn complexe smaken van anijs, venkel en alsem. Gemaakt in Tsjechië met behulp van traditionele methoden, biedt deze absint een echt authentieke ervaring voor liefhebbers. Laat de Green Fairy je meevoeren naar een wereld van mystiek en...
Op voorraad
€ 14,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Absinthe Czech Green Tree Fairy 50cl

Absinthe Czech Green Tree Fairy 50cl is een unieke en fascinerende spirit die de rijke geschiedenis en allure van absint belichaamt. Gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, biedt deze absint een echt authentieke ervaring voor zowel kenners als liefhebbers.

Oorsprong en productie

Deze absint wordt geproduceerd in Tsjechië, een land dat bekend staat om zijn lange traditie in de productie van sterke dranken van hoge kwaliteit. De Tsjechische Republiek is uitgegroeid tot een vooraanstaand centrum voor de productie van absint, geïnspireerd op de oorspronkelijke methoden ontwikkeld in Frankrijk in de 19e eeuw.

Smaak en aroma

Wat de smaak betreft, biedt Absinthe Czech Green Tree Fairy 50cl een complex en intrigerend smaakprofiel. Het presenteert robuuste tonen van anijs, venkel en alsem, die in evenwicht worden gehouden door subtiele kruidige ondertonen. Het resultaat is een harmonieuze combinatie van smaken die dansen op het gehemelte en zorgen voor een onvergetelijke drinkervaring.

Het aroma van deze absint is al even betoverend. Bij het openen van de fles wordt men begroet met een betoverend boeket van planten en kruiden. De duidelijke geur van anijs staat centraal, vergezeld van hints van munt en verschillende andere kruiden. Het aromatische profiel zet de toon voor de zintuiglijke reis die wacht.

Leuke feiten

Leuke weetjes: Absint heeft een lange geschiedenis, gehuld in mythe en mysterie. Aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw werd absint geassocieerd met bohemien-kunstenaars en schrijvers, waardoor het de bijnaam "The Green Fairy" kreeg. Zijn reputatie als muze voor creativiteit droeg alleen maar bij aan zijn allure.

Productieproces

De productie van absint vereist precisie en vaardigheid. Het proces begint met zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, waaronder groene anijs, venkelzaad en Artemisia absinthium (alsem). Deze ingrediënten worden samen gedestilleerd om hun essentiële oliën te extraheren, die bijdragen aan de unieke smaak en het aroma van absint. Het resulterende destillaat wordt vervolgens zorgvuldig gemengd en verdund om het gewenste alcoholpercentage te bereiken.

Eigenschappen
SKU L-11-560-00
Merk Green Tree Fairy
Alcoholpercentage 70 %
Type gedistilleerde drank Absint
Land van herkomst Tsjechië
Inhoud 0.5 l
Type drank Gedistilleerd
EAN Barcode 8594001441723

Green Tree Fairy Absinthe Czech Green Tree Fairy 50cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten