Absolut Vanilia 1ltr

Country Of Origin Zweden
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 38 %
Introduceer Absolut Vanilia, de exquise 1-liter fles die je smaakpapillen meeneemt naar een wereld van pure verwennerij. Gemaakt met de fijnste vanille smaken, levert deze premium wodka een gladde en romige ervaring als geen ander. Verwen uzelf vandaag nog met de heerlijk rijke smaak van Absolut...
Op voorraad
€ 20,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Meer over Absolut Vanilia

Absolut Vanilia is een heerlijke aanvulling op het gerenommeerde assortiment Absolut wodka. Met zijn zachte en romige vanillesmaak biedt het een unieke twist aan de traditionele wodka.

Het merk en de plaats van herkomst

Absolut is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Absolut wordt geproduceerd in Åhus, Zweden, en maakt sinds 1879 wodka van topkwaliteit. Het merk is trots op het gebruik van alleen de beste ingrediënten en het volgen van een nauwgezet distillatieproces om hun uitzonderlijke sterke dranken te creëren.

Smaakbeleving

Wanneer het op smaak aankomt, levert Absolut Vanilia een heerlijke ervaring. De rijke en fluwelen vanilletonen vullen de zachtheid van de wodka perfect aan. Of je hem nu puur drinkt, met ijs of als onderdeel van een heerlijke cocktail, deze wodka voegt een heerlijk accent toe aan elk drankje.

Aroma en geur

Het aroma van Absolut Vanilia is net zo verleidelijk. Zodra je de fles opent, word je begroet met een betoverende geur van zoete, natuurlijke vanille die de zintuigen onmiddellijk verkwikt. Het zet de toon voor de heerlijke drinkervaring die wacht.

Extra achtergrondsinformatie

Hier zijn wat leuke weetjes over Absolut Vanilia: Wist je dat elke fles Absolut Vanilia meer dan drie miljoen individuele korrels wintertarwe bevat? Deze aandacht voor detail zorgt voor een consistent en uitzonderlijk product bij elke slok.

Productieproces

In termen van productie, wordt Absolut Vanilia gemaakt met behulp van een uniek proces genaamd continue distillatie. Bij deze methode worden de ingrediënten continu in de distilleerketel gevoerd en wordt tegelijkertijd het eindproduct eruit gehaald. Het zorgt voor nauwkeurige controle over het distillatieproces, wat resulteert in een opmerkelijk zuivere en smaakvolle wodka.

Eigenschappen
SKU L-55-748-00
Merk Absolut
Alcoholpercentage 38 %
Smaakprofiel Wodka Romig
Type wodka Flavoured Vodka
Land van herkomst Zweden
Inhoud 1 l
Type drank Wodka
EAN Barcode 7312040350124

Absolut Absolut Vanilia 1ltr

beoordelingen

Ontdek meer soorten