Absolut Mango 1ltr 38%

Country Of Origin Zweden
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 38 %
Introduceren van Absolut Mango, een levendige en tropische twist aan de wereldberoemde Absolut Vodka. Deze 1-liter fles is doordrenkt met sappige mango smaken, het creëren van een zachte en verfrissende geest die perfect is voor elke gelegenheid. Geniet van de exotische smaak van Absolut Mango, of het nu op zichzelf is, gemixt in cocktails of als een spannende aanvulling op uw favoriete...
Op voorraad
€ 21,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Absolut Mango 1ltr 38%

Absolut Mango is een heerlijke toevoeging aan de gerenommeerde Absolut Vodka-familie. Met zijn uitgesproken mango smaak, biedt deze 1 liter fles een unieke en verfrissende twist aan jouw favoriete cocktails.

Meer over Absolut Vodka

Absolut Vodka is een iconisch Zweeds merk dat sinds 1879 wodka van hoge kwaliteit produceert. Bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en zuiverheid, is Absolut uitgegroeid tot een van de meest erkende en gerespecteerde wodka merken wereldwijd.

Gemaakt in Åhus, Zweden

Deze bijzondere variant, Absolut Mango, wordt gemaakt in Åhus, een kleine stad in het zuiden van Zweden. De rijke bodem en ongerepte waterbron van de regio dragen bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van de wodka. Elke batch wordt zorgvuldig gemaakt met lokaal geteelde wintertarwe, wat resulteert in een zachte en verfijnde distillaat.

Aroma van rijpe mango's

Wanneer je een glas Absolut Mango inschenkt, word je begroet door een levendig tropisch aroma. De geur van rijpe mango's vult de lucht, waardoor het een uitnodigende ervaring voor je zintuigen is.

Alles over de smaak

De smaak van Absolut Mango is net zo heerlijk. Het heeft een weelderige en sappige mango smaak die perfect in balans is, niet overdreven zoet. De natuurlijke zoetheid van de mango harmonieert met de subtiele tonen van vanille en tropische vruchten, waardoor een ongelooflijk bekorend smaakprofiel ontstaat.

Leuke feiten over Absolut Mango

Als voor een aantal leuke feiten over Absolut Mango, wist je dat het wordt gemaakt met behulp van een uniek distillatieproces genaamd continue distillatie? Deze methode zorgt voor consistentie en zuiverheid in elke druppel geproduceerde wodka. Bovendien bevat Absolut Mango geen toegevoegde suiker, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die hun drankjes liever aan de minder zoete kant hebben.

Productieproces

De productie van Absolut Mango omvat meerdere stappen om de uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. De wintertarwe ondergaat fermentatie voordat het honderden keren wordt gedistilleerd om de hoogste zuiverheid te bereiken. Na het distilleren wordt de wodka gemengd met natuurlijke mangosmaken om de kenmerkende smaak te creëren die Absolut Mango onderscheidt van andere wodka's.

Eigenschappen
SKU L-59-508-00
Merk Absolut
Alcoholpercentage 38 %
Smaakprofiel Wodka Fruitig
Type wodka Flavoured Vodka
Land van herkomst Zweden
Inhoud 1 l
Type drank Wodka
EAN Barcode 7312040350223

Absolut Absolut Mango 1ltr 38%

beoordelingen

Ontdek meer soorten