Absolut Passion Fruit 70cl

Country Of Origin Zweden
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 38 %
Absolut Passion Fruit 70cl is een tropisch genot dat je smaakpapillen meevoert naar het paradijs. Deze wodka barst van de intense en verfrissende smaak van passievrucht en is perfect om exotische cocktails mee te maken of om alleen van te genieten. Geniet van de levendige en onweerstaanbare smaak van Absolut Passion...
Op voorraad
€ 19,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Absolut Passievrucht 70cl: een verfrissende tropische twist

Over het merk

Absolut Passion Fruit 70cl is een heerlijke toevoeging aan de gerenommeerde Absolut wodkafamilie. Deze unieke smaakwodka vangt de essentie van passievrucht en zorgt voor een verfrissende en tropische smaakervaring.

Oorsprong en productie

Deze bijzondere variant van Absolut wodka wordt gemaakt in Ahus, Zweden. Ahus is een klein stadje aan de zuidkust van Zweden en het is hier dat Absolut zijn wodka blijft produceren met behulp van traditionele methoden gecombineerd met moderne technologie.

Smaak en aroma

Wanneer je een slok Absolut Passion Fruit neemt, word je begroet door een uitbarsting van exotische en zoete smaken. De natuurlijke essentie van passievrucht schijnt door en zorgt voor een prikkelende mix van tartness en zoetheid. Het is de perfecte balans voor iedereen die houdt van een fruitige twist in hun cocktails of gewoon de voorkeur geeft aan een meer avontuurlijke wodka-ervaring.

Op het gebied van aroma biedt Absolut Passion Fruit een verleidelijk geurprofiel. Zodra je de fles opent, word je begroet door de levendige en verkwikkende geur van rijp passievrucht. Het aroma alleen al voert je zintuigen mee naar een tropisch paradijs.

Leuke weetjes

Leuke weetjes: Wist je dat Absolut het eerste grote gedistilleerde merk was dat flavoured wodka's introduceerde? Deze baanbrekende stap zorgde voor een revolutie in de industrie en maakte de weg vrij voor talloze andere flavoured wodka's die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

Hoe wordt het gemaakt?

Om Absolut Passion Fruit te maken, worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. De wodka wordt meerdere keren gedistilleerd om uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid te garanderen. Daarna wordt de passievruchtensmaak zorgvuldig in de drank geïnfuseerd, wat resulteert in een wodka die barst van de authentieke fruitsmaak.

Eigenschappen
SKU L-59-311-00
Merk Absolut
Alcoholpercentage 38 %
Type wodka Flavoured Vodka
Land van herkomst Zweden
Inhoud 0.7 l
Type drank Wodka
EAN Barcode 7312040350339

Absolut Absolut Passion Fruit 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten