Absolut Apeach 70cl

Country Of Origin Zweden
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 38 %
Introduceer Absolut Apeach 70cl, een heerlijke fusie van eersteklas wodka en sappige perziken. De zachte en verfrissende smaak van deze exquise drank is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en fruitige twist aan hun cocktailervaring. Geniet van de essentie van de zomer met elke slok Absolut...
Op voorraad
€ 17,50
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Absolut Apeach 70cl

Over het merk en de plaats van herkomst

Absolut Apeach 70cl is een heerlijke en verfrissende wodka die de essentie van sappige perziken belichaamt. Deze variant maakt deel uit van het gerenommeerde merk Absolut, dat bekend staat om zijn streven naar kwaliteit en innovatie in de wereld van sterke dranken.

Het merk Absolut heeft zijn wortels in Zweden, waar het voor het eerst werd geïntroduceerd in 1879. Het wordt geproduceerd in het stadje Åhus, gelegen in het zuiden van Zweden. Het rijke agrarische erfgoed van de regio en de ongerepte waterbronnen dragen bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van Absolut vodka's.

Smaak en aroma

Wanneer je een slok Absolut Apeach neemt, word je begroet met een weelderige uitbarsting van rijpe perzik smaken. De natuurlijke zoetheid is perfect in balans en biedt een zachte en fluwelen smaak die zowel verwennerij als verfrissing is. Het is een heerlijke keuze voor wie op zoek is naar een wodka met een fruitige twist.

Het aroma van Absolut Apeach is net zo verleidelijk als de smaak. Als je het glas naar je neus brengt, word je omhuld door de geurige noten van verse perziken. De uitnodigende geur nodigt je uit om een slok te nemen en het volledige smaakpalet van deze wodka te ervaren.

Leuke feiten en productieproces

Leuke weetjes: Wist je dat Absolut Apeach alleen met natuurlijke ingrediënten wordt gemaakt? De perziken die bij de productie worden gebruikt, zijn afkomstig van de beste boomgaarden, zodat elke fles een authentieke en onweerstaanbare perziksmaak heeft.

Om Absolut Apeach te maken, vindt een nauwgezet productieproces plaats in Åhus. De wodka op tarwebasis ondergaat een continue distillatie om zijn zuiverheid en zachtheid te bereiken. Vervolgens wordt het gemengd met natuurlijke perzikgeuren, waardoor een harmonieuze fusie ontstaat die de ware sterke drank van zomers geluk vastlegt.

Eigenschappen
SKU L-59-856-00
Merk Absolut
Alcoholpercentage 38 %
Type wodka Flavoured Vodka
Land van herkomst Zweden
Inhoud 0.7 l
Type drank Wodka
EAN Barcode 7312040350179

Absolut Absolut Apeach 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten