Aberlour A'bunadh Alba - Batch No.7 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 58.9 %
Ervaar het uitzonderlijke vakmanschap van Aberlour A'bunadh Alba - Batch No.7 70cl. Deze opmerkelijke whisky van de gerenommeerde Speyside distilleerderij biedt een rijk en zacht smaakprofiel met tonen van zoete vanille, romige toffee en hints van rijpe appels. Gebotteld op vatsterkte en niet gekoeld gefilterd, is elke slok een uniek en verzamelbaar...
Op voorraad
Special Price € 74,95 Normale prijs € 94,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
-21%
Voeg toe aan verlanglijst

Over Aberlour A'bunadh Alba - Batch No.7 70cl

Aberlour A'bunadh Alba - Batch No.7 70cl is een opmerkelijke whisky die de expertise en traditie van het merk Aberlour laat zien.

Het merk en de plaats van herkomst

Aberlour is een gerenommeerde distilleerderij in de Speyside regio van Schotland, bekend om het produceren van uitzonderlijke single malt whisky's. Met een geschiedenis van meer dan twee eeuwen heeft Aberlour de kunst van het whisky maken geperfectioneerd en is het synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap.

Tasting Notes

De A'bunadh Alba - Batch No.7 biedt een unieke proefervaring. Het presenteert een rijk en zacht smaakprofiel, gekenmerkt door tonen van zoete vanille, romige toffee en hints van rijpe appels. De whisky is goed in balans, met een subtiele kruidigheid die diepte en complexiteit toevoegt aan elke slok.

Aroma

Wanneer je de A'bunadh Alba - Batch No.7 voor het eerst ruikt, word je begroet door een heerlijk aroma. De whisky verspreidt geuren van honingraat, warme kaneel en versgebakken gebak. Deze verleidelijke aroma's creëren een uitnodigende sfeer die je zintuigen voorbereidt op de heerlijke smaak die wacht.

Fascinerende feiten en productieproces

Fascinerend is dat elke batch van A'bunadh Alba wordt gemaakt met behulp van traditionele methoden, waardoor de authenticiteit en het karakter worden gewaarborgd. De whisky wordt niet gekoeld gefilterd en op vatsterkte gebotteld, waardoor de volle smaak en intense aroma's behouden blijven. Dit maakt elke fles uniek en verschillend van elkaar, wat bijdraagt aan de allure en verzamelbaarheid van deze uitzonderlijke expressie.

Om deze opmerkelijke whisky te produceren, selecteert Aberlour zorgvuldig de beste gemoute gerst en zuiver water uit nabijgelegen bronnen. De spirit wordt vervolgens gerijpt in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten om zijn complexe smaken in de loop van de tijd te ontwikkelen. Het rijpingsproces zorgt voor een rijkdom en diepte die het onderscheidende karakter van A'bunadh Alba - Batch No.7 verder versterken.

Eigenschappen
SKU L-59-896-00
Merk Aberlour
Aanbiedingsprijs € 74,95
Alcoholpercentage 58.9 %
Regio Verenigd Koninkrijk - Schotland - Speyside
Type drank Whisky
Type whisky Single Malt
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 l
EAN Barcode 5000299632789

Aberlour Aberlour A'bunadh Alba - Batch No.7 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten