Absolut Elyx 70cl

Country Of Origin Zweden
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 42.3 %
Absolut Elyx 70cl is een eersteklas Zweedse wodka die met minutieuze aandacht voor detail is gemaakt. Met zijn fluwelen zachtheid, rijke smaakprofiel en elegante aroma biedt het een uitzonderlijke drinkervaring. Gemaakt duurzaam in Åhus met behulp van traditionele distillatie methoden, Absolut Elyx belichaamt luxe en...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Meer over Absolut Elyx 70cl

Absolut Elyx 70cl is een premium wodka die bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Geproduceerd door het iconische Zweedse merk Absolut, belichaamt het de toewijding van het merk aan het creëren van luxe gedistilleerde dranken met een rijk erfgoed.

Oorsprong en distillatie

Smaak en aroma

Wat de smaak betreft, biedt Absolut Elyx een fluwelen en volle ervaring. Het heeft een rijke en romige textuur die het gehemelte omhult, met hints van graanzoetheid en een subtiele kruidigheid. De wodka is uitzonderlijk goed uitgebalanceerd, waardoor het perfect is om puur van te nippen of om jouw favoriete cocktails mee op te fleuren.

Het aroma van Absolut Elyx is net zo heerlijk. Het straalt een zuivere en uitnodigende geur uit met tonen van verse tarwe, gevolgd door zachte bloemige tonen. Dit aromatische profiel voegt een laag van kwaliteit toe aan de algehele drinkervaring.

Leuke feiten en duurzaamheid

Leuke feiten over Absolut Elyx zijn onder andere de toewijding aan duurzaamheid. Het merk is trots op zijn toewijding aan het minimaliseren van de impact op het milieu tijdens het productieproces. De distilleerderij gebruikt bijvoorbeeld een unieke koperkatalysatietechniek om onzuiverheden te verwijderen, wat resulteert in een uitzonderlijk zuivere wodka.

Productieproces

Wat de productie betreft, ondergaat Absolut Elyx een nauwgezet proces dat zijn topkwaliteit garandeert. De wodka wordt uitsluitend gemaakt van wintertarwe die afkomstig is van lokale boeren in Åhus. Elke partij wordt handmatig gedistilleerd in een vintage koperen distilleerketel die bekend staat als Column 51 en oorspronkelijk werd gebruikt in 1921. Deze traditionele methode garandeert een nauwkeurige controle over het distillatieproces en zorgt voor een maximale smaakextractie.

Eigenschappen
SKU L-08-727-00
Merk Absolut
Alcoholpercentage 42.3 %
Smaakprofiel Wodka Neutraal
Type wodka Vodka
Land van herkomst Zweden
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Wodka
EAN Barcode 7312040217014

Absolut Absolut Elyx 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten