Skateset vingerskate met BMX en accessoires 5 assorti

7,99

In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)

Ontketen de adrenaline en toon je stijl met deze spannende Skateset Vingerskate met BMX en accessoires! Deze set biedt dubbel speelplezier met zowel een vingerskateboard als een BMX stuntfiets, zodat je de ultieme tricks en stunts kunt uitvoeren. Perfect voor kinderen vanaf 3 jaar die dol zijn op actie en avontuur.

De set wordt geleverd met een schans en een scala aan accessoires die je in staat stellen om je eigen aangepaste stunts te creëren. Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk nieuwe tricks terwijl je het skateboard en de BMX laat rondvliegen en flips en jumps uitvoert.

Of je nu al ervaring hebt met vingerskaten en BMX'en of net begint, deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en uitdaging. Verbeter je behendigheid en coördinatie terwijl je je vaardigheden steeds verder verbetert en steeds indrukwekkendere stunts uitvoert.

Met 5 verschillende assorti opties, kun je zelf kiezen welk vingerskateboard en BMX je wilt en kun je zelfs je collectie uitbreiden voor nog meer variatie in stunts en trucs. Deze Skateset Vingerskate met BMX en accessoires is de ideale keuze voor jonge avonturiers die op zoek zijn naar opwinding en plezier!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml