Aberlour White Oak 2022 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Lekker genieten van de exquise Aberlour White Oak 2012 70cl whisky. Met zijn rijke smaken van romige vanille, honing en rijp boomgaardfruit is deze limited edition Speyside single malt een waar genot voor de zintuigen. Gemaakt met precisie en gerijpt in witte Amerikaanse eiken vaten, is elke fles een bewijs van de toewijding van het gerenommeerde merk Aberlour aan uitzonderlijke...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Aberlour White Oak 2012 70cl

Aberlour White Oak 2012 70cl is een zeer gewilde whisky van het gerenommeerde merk Aberlour. Bekend om hun uitzonderlijke vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, zijn Aberlour whisky's geliefd bij whiskyliefhebbers over de hele wereld.

De oorsprong van Aberlour whisky

Deze specifieke whisky wordt gemaakt in de pittoreske Speyside regio van Schotland, die beroemd is om de productie van enkele van de beste single malt whisky's ter wereld. De weelderige omgeving en ongerepte waterbronnen dragen bij aan het unieke karakter van de Aberlour whisky's.

Smaakprofiel

Wat de smaak betreft, biedt Aberlour White Oak 2012 70cl een heerlijke zintuiglijke ervaring. Met zijn rijke en complexe smaakprofiel verwent deze whisky het gehemelte met tonen van romige vanille, honing en rijp boomgaardfruit. De gladde en fluweelachtige textuur draagt bij aan zijn aantrekkingskracht, waardoor het een echt plezierige whisky is om van te genieten.

Aroma

Het aroma van deze whisky is al even boeiend. Als je het glas naar je neus brengt, word je begroet met verleidelijke geuren van verse appels, kaneelkruiden en hints van geroosterd eikenhout. De combinatie van deze aroma's creëert een warme en uitnodigende sfeer die de weg vrijmaakt voor een voortreffelijke proefervaring.

Leuke weetjes over Aberlour White Oak 2012 70cl

Leuke feiten over Aberlour White Oak 2012 70cl zijn onder andere zijn limited edition status, waardoor het een collector's item is voor whiskykenners. Deze whisky werd uitsluitend gerijpt in vaten van wit Amerikaans eikenhout, wat de karakteristieke smaken en het algehele karakter versterkt. Elke fles is individueel genummerd en zorgvuldig vervaardigd om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.

Productieproces

Het productieproces van Aberlour White Oak 2012 70cl omvat een zorgvuldige selectie van de fijnste gemoute gerst, die vervolgens wordt gefermenteerd met natuurlijke gist. De resulterende wash wordt dubbel gedistilleerd in koperen pot stills om de smaken te concentreren en een zachte spirit te creëren. Na een aantal jaren gerijpt te hebben in witte eiken vaten is de whisky eindelijk klaar om genoten te worden door veeleisende whiskyliefhebbers.

Eigenschappen
SKU L-60-092-00
Merk Aberlour
Alcoholpercentage 40 %
Regio Verenigd Koninkrijk - Schotland - Speyside
Type drank Whisky
Type whisky Single Malt
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 l
EAN Barcode 5000299298374

Aberlour Aberlour White Oak 2022 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten