Monin Coconut 25cl

Country Of Origin Frankrijk
Weight Unit Amount 0.25 l
De Monin Coconut 25cl is een heerlijke frisdrank uit Frankrijk die je meeneemt naar tropische stranden met zijn zoete en romige smaak van verse kokosnoten. Geniet van de pure essentie van kokosnoot in elke slok en laat je meeslepen naar een paradijselijke...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Monin Coconut 25cl

De Monin Coconut 25cl is een heerlijke frisdrank afkomstig uit Frankrijk, die je meeneemt naar tropische stranden en exotische eilanden. Met zijn heerlijke smaak en aroma van verse kokosnoten zal deze drank je zintuigen verwennen en je laten wegdromen naar paradijselijke bestemmingen.

Het Merk

Monin is een bekend merk in de drankenindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en authentieke smaken. Het merk is opgericht in 1912 in het hart van de Franse Alpen en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijde leider op het gebied van siropen en likeuren.

Smaak en Aroma

De Monin Coconut 25cl biedt een verleidelijke combinatie van zoetheid en romigheid. De delicate smaak van kokosnoot is perfect in balans met een subtiele hint van tropisch fruit. Het aroma van vers geraspte kokosnoot zal je zintuigen prikkelen en je meevoeren naar een paradijselijke oase.

Leuk Feitje

Wist je dat kokosnoten oorspronkelijk afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië? Ze worden daar al duizenden jaren gebruikt voor voeding, hydratatie en schoonheidsrituelen. Nu kun je genieten van de heerlijke smaak van kokosnoot in de vorm van deze verfrissende Monin Coconut 25cl.

Productieproces

De Monin Coconut 25cl wordt met zorg en toewijding geproduceerd. Alleen de beste kokosnoten worden geselecteerd en verwerkt tot een hoogwaardige siroop. Het productieproces omvat het persen en filteren van het vruchtvlees, gevolgd door het mengen met natuurlijke suikers en andere ingrediënten. Dit resulteert in een drank die de pure essentie van kokosnoot vastlegt.

Eigenschappen
SKU L-60-869-00
Merk Monin
Land van herkomst Frankrijk
Inhoud 0.25 l
EAN Barcode 3052910013707

Monin Monin Coconut 25cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten