Monin Mango 70cl

Country Of Origin Frankrijk
Weight Unit Amount 0.7 l
Monin Mango 70cl is de perfecte toevoeging aan je drankassortiment. Deze levendig gekleurde siroop uit Frankrijk heeft een rijke en sappige smaak van rijpe mango's, waarmee je heerlijke cocktails, mocktails en smoothies kunt maken. Voel je alsof je op een exotisch eiland bent met elke...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Monin Mango 70cl

Monin Mango 70cl is een heerlijke toevoeging aan je drankassortiment. Deze frisdrank, afkomstig uit Frankrijk, biedt een verfrissende en fruitige smaak die je zintuigen zal prikkelen. Met zijn levendige kleur en exotische aroma is deze Monin Mango siroop een must-have voor elke liefhebber van tropische smaken.

Het Merk

Monin is een gerenommeerd merk in de drankindustrie, bekend om zijn hoogwaardige en authentieke smaken. Het merk staat garant voor kwaliteit en innovatie, en wordt wereldwijd gewaardeerd door mixologists, bartenders en drankliefhebbers. Met Monin Mango 70cl kun je thuis genieten van dezelfde professionele kwaliteit als in je favoriete cocktailbar.

Smaak en Aroma

De smaak van Monin Mango 70cl is rijk en sappig, met een perfecte balans tussen zoetheid en frisheid. Elke slok neemt je mee naar zonnige oorden, waar je kunt genieten van de volle smaak van rijpe mango's. Het aroma van de siroop is evenzo verleidelijk, met zijn intense geur van vers geoogste mango's die je tegemoet komt zodra je de fles opent.

Leuk Feitje

Wist je dat mango's al duizenden jaren worden gekweekt en gegeten in Zuidoost-Azië? Deze heerlijke vrucht heeft een lange geschiedenis en wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn zoete smaak en vele gezondheidsvoordelen. Met Monin Mango 70cl kun je dit exotische fruit toevoegen aan je favoriete drankjes en genieten van de authentieke smaak zonder gedoe.

Productieproces

Monin Mango 70cl wordt gemaakt met behulp van een zorgvuldig productieproces dat ervoor zorgt dat de natuurlijke smaken en aroma's van de mango behouden blijven. Verse mango's worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot een hoogwaardige siroop, die vervolgens wordt gebotteld in handige 70cl flessen. Dankzij dit proces ben je verzekerd van een siroop van de hoogste kwaliteit, die perfect is voor het maken van cocktails, mocktails, smoothies en andere verfrissende drankjes.

Eigenschappen
SKU L-04-147-00
Merk Monin
Land van herkomst Frankrijk
Inhoud 0.7 l
EAN Barcode 4008077741235

Monin Monin Mango 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten