Monin Lime Juice 70cl

Country Of Origin Frankrijk
Weight Unit Amount 0.7 l
Ervaar de levendige pittigheid van Monin Limoensap 70cl, perfect om een uitbarsting van verfrissende citrussmaak toe te voegen aan je cocktails en dranken. Gemaakt van de beste kwaliteit limoenen, combineert deze veelzijdige mixer perfect met een verscheidenheid aan sterke dranken en zal het zeker je mixspel verbeteren. Ontgrendel de mogelijkheden en geniet van de pittige goedheid met Monin Limoensap...
Op voorraad
€ 7,16
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Maak kennis met Monin Limoensap 70cl

Monin - Een merk van topkwaliteit

Een uitbarsting van pittige en kruidige smaak

De perfecte mixer voor cocktails

Ontketen jouw creativiteit met Monin limoensap 70cl

Maak kennis met Monin Limoensap 70cl - de perfecte toevoeging aan je favoriete cocktails en verfrissende dranken.

Monin - een merk van topkwaliteit

Monin is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en brede assortiment van eersteklas ingrediënten. Met meer dan een eeuw aan expertise in smaakstoffen is Monin een vertrouwde keuze geworden onder bartenders, mixologen en drankenthousiastelingen wereldwijd.

Een explosie van pittige en pittige smaak

Dit limoensap biedt een pittige en pittige smaak die je zintuigen zeker zal prikkelen. Het bevat de essentie van verse limoenen en biedt een uitbarsting van citrussmaak bij elke slok. Of je nu zin hebt in een klassieke margarita of op zoek bent naar een twist voor je mocktail, Monin limoensap is het ideale ingrediënt om je drankervaring te verbeteren.

De perfecte mixer voor cocktails

Dit veelzijdige limoensap kan worden gemengd met verschillende sterke dranken zoals wodka, tequila of rum om heerlijke cocktails te maken. De levendige smaak is een aanvulling op een breed scala aan smaken, waardoor het een uitstekende keuze is voor fruitige brouwsels, tropische drankjes, of zelfs het toevoegen van een verfrissende kick aan je favoriete frisdrank of bruisend water.

Gebruik je creativiteit met Monin limoensap 70cl

Verbeter je mixvaardigheden met Monin Limoensap 70cl en geniet van het gemak om dit essentiële ingrediënt direct beschikbaar te hebben in je thuisbar. Ga creatief aan de slag en experimenteer met verschillende drankrecepten om nieuwe favorieten te ontdekken!

Eigenschappen
SKU L-04-146-00
Merk Monin
Land van herkomst Frankrijk
Inhoud 0.7 l
EAN Barcode 4008077741419

Monin Monin Lime Juice 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten