Totum Pretty pony armbanden met paardenbedeltjes

5,99
Laat de creativiteit galopperen met het Totum Pretty Pony Armbandenpakket, waar magische paardenbedeltjes en kleurrijke kralen samenkomen voor betoverende armbandcreaties!

Dit alles-in-één pakket biedt jonge sieradenontwerpers alles wat ze nodig hebben om prachtige bedelarmbanden te maken met een pony-thema. Het bevat sieradenkoord, een schattig paardenbedeltje, een hoefijzerbedeltje, twee ronde paardenbedeltjes, metaaldraad, diverse kralen, metalen ringetjes en een eenvoudige gebruiksaanwijzing.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, moedigt dit Totum-pakket creativiteit en fijne motoriek aan terwijl kinderen hun eigen unieke armbanden samenstellen. Laat ze de ponybedeltjes combineren met sprankelende kralen en hun eigen stijl tot leven brengen.

Of het nu gaat om het delen van armbandjes met vrienden, het maken van matchende sieraden met ponyliefhebbers of gewoon het creëren van persoonlijke accessoires, het Totum Pretty Pony Armbandenpakket opent de deur naar een wereld van fantasievolle sieraden.

Laat de paardenliefde stralen en geef jouw kleine juwelenontwerper de kans om met trots zelfgemaakte armbanden te dragen. Met Totum wordt het maken van sieraden een speelse en betoverende ervaring!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml