Spel Magische Slang 48 Delig Fidget

4,99
Spel Magische Slang 48-Delig Fidget - Uitdagend en Creatief Speelplezier!

Met het Spel Magische Slang 48-Delig Fidget kun je jezelf uitdagen om zoveel mogelijk verschillende figuren te creëren! Draai en beweeg de stukjes van de slang totdat het figuur compleet is. Daarna kun je de slang opnieuw vormgeven voor een nieuw figuur. Hoeveel verschillende figuren kun jij bedenken?

Belangrijkste kenmerken:

- Creatieve uitdaging: Dit spel daagt je uit om je creativiteit te gebruiken terwijl je verschillende figuren probeert te vormen door de stukjes van de slang opnieuw te rangschikken.
- Eindeloos speelplezier: Met 48 stukjes kun je steeds nieuwe figuren maken, zodat de pret nooit ophoudt. Laat je fantasie de vrije loop!
- Beschikbaar in twee kleuren: De magische slang fidget is verkrijgbaar in de kleuren groen of rood, zodat je jouw favoriete kleur kunt kiezen.
- Geschikt voor jonge creatievelingen: Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, wat betekent dat het een geweldige manier is om hun creatieve denkvaardigheden te stimuleren.

Ontdek een wereld van creatieve mogelijkheden met het Spel Magische Slang 48-Delig Fidget. Het is een geweldige manier om te spelen, te leren en je verbeelding te prikkelen. Bestel vandaag nog en laat de creatieve avonturen beginnen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml