Black Friday deals

Hoewel Black Friday en Cyber Monday begonnen als Amerikaanse tradities, zijn ze snel overgenomen door landen over de hele wereld, waaronder ook Nederland. Black Friday wordt steeds populairder en het kan een goede gelegenheid zijn om voor Sinterklaas of Kerstmis gebruik te maken van een mooie aanbieding. De beste Black Friday deals vind je uiteraard bij Esy!

Black Friday deals vergelijken bij Esy 

Ben je op zoek naar de beste Black Friday deals? Dan ben je bij Esy aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de meest voordelige Black Friday acties. November en december kunnen vaak best dure maanden zijn. Ben je op zoek naar mooie cadeaus voor familieleden of vrienden voor de feestdagen, dan is Black Friday een perfect moment om inkopen te doen en gebruik te maken van een geweldige Black Friday korting. 

Black Friday en Cyber Monday

Black Friday begint meestal de dag na Thanksgiving, wat betekent dat het in 2022 op vrijdag 25 november zal vallen. Veel winkels laten al eerder weten wat de aanbiedingen zullen zijn op de vrijdag. Black Friday zorgt er niet alleen voor dat je aardig wat geld kunt besparen, maar ook om een voorsprong te krijgen met je kerstinkopen. Of je nu je smartphone wilt upgraden, een nieuwe TV voor je woonkamer wilt kopen of een nieuwe outfit wilt kopen, de meeste winkels en webshops verlagen de prijzen van een heleboel producten. Heb je Black Friday gemist? Maak je geen zorgen! Cyber Monday staat namelijk ook voor de deur.

Gebruik de Esy filters om gericht te zoeken naar de beste deal

Het aanbod van Black Friday deals kan wat overweldigend zijn. Gelukkig maakt Esy het je gemakkelijk en stress-loos. Je kunt namelijk gebruik maken van filters. Bezoek je Esy op je smartphone of tablet, dan vind je deze aan de onderkant van je scherm. Bezoek je Esy op je laptop, dan vind je de filters aan de linkerkant van je scherm. Zoek gericht op bepaalde merken, winkels, aanbieders, producten, kortingen of prijsklassen. Hierdoor vind je altijd de de meest voordelige deal! 

Aanbod van meer dan 20 miljoen producten

Esy is een van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Met een aanbod van ruim 20 miljoen producten vind je eenvoudig en snel altijd de meest voordelige deals. Van make-up tot speelgoed en van gereedschap tot boeken, Esy heeft werkelijk alles in het assortiment. Ook als je op zoek bent naar de beste Sinterklaas, Vaderdag of Cyber Monday aanbiedingen, ben je op Esy op de juiste plek. 


37.635.924producten
135.947merken
920winkels