Cyber Monday deals

Cyber Monday is een geweldige dag op te profiteren van de beste deals. Vele online webshops bieden geweldige acties aan, waardoor het soms lastig is om een overzicht te houden. Gelukkig ben je bij Esy aan het juiste adres. Hier vind je een handig overzicht van alle Cyber Monday deals van diverse aanbieders. Maak gebruik van aantrekkelijke Cyber Monday acties en pak die korting! 

Wanneer is Cyber Monday? 

Cyber Monday valt altijd op de maandag na Black Friday. In 2022 zal Cyber Monday vallen op maandag 28 november, dus noteer die datum maar alvast in je agenda als je een echte koopjesjager bent. Zoals altijd volgt Cyber Monday ook de eerdere Black Friday-uitverkoop, dus je kunt vanaf vrijdag inclusief het weekend al veel interessante deals verwachten. 

Fikse kortingen op Sinterklaas- en kerstcadeaus

Cyber Monday en Black Friday bieden over het algemeen deals van vergelijkbare kwaliteit. Het is het ideale moment om items te kopen met een aantrekkelijk Cyber Monday korting. De decembermaand is vaak een van de duurste maanden, omdat veel mensen op dat moment op zoek zijn naar de beste Sinterklaas- en kerstcadeautjes. Het is daarom het ideale moment om een aardig bedrag te sparen met mooie Cyber Monday kortingen! 

Vergelijken is… Esy!

Vergelijken is Esy! Op onze website vind je ruim 20.000.000 producten van 173.958 en 899 verschillende winkels. Met slechts een druk op de knop kun je meer dan 20 miljoen producten met elkaar vergelijken. Van autoverzekeringen tot iPhones smartphones en van boeken tot speelgoed. Daarnaast vind je op Esy ook de beste deals van Cyber Monday, Black Friday of Kerst! 

Personaliseer het Cyber Monday aanbod met zoekfilters

Bezoek je de Cyber Monday vergelijker op je telefoon of tablet, dan vind je onderaan het scherm een filterknop. Surf je op je laptop of computer op Esy, dan vind je aan de linkerkant van je scherm diverse filters. Met deze handige zoekfilters kun je het aanbod van Cyber Monday deals personaliseren. Kies voor een bepaalde categorie, product, merk, winkel, korting of prijsklasse. Hierdoor vind je nog sneller en gemakkelijker de beste deal. 


37.634.199producten
136.124merken
922winkels